еми под големина на рамката какво имаш предвит челото или седалковата тръба поне аз докото съм запознат и двете нямат значение. е когато е по-къса тръбата поне ПРИ МОЯТА ХТ1-ца тръбите при челото са завартени една за друга и така се печели здравина. когато си зимах колелото имаше вариант 21" на който тези тръби не бяха заварени една за друга, което предполага по-малка здравина. При положение че аполон върви с подсилки би трябвало челото да е по-здраво, но това все пак е спринт тъй че

. Относно стила ти на каране като чух за дропове предполагам че не караш ХЦ. А сега за вилката тя е с 120мм ход, карал съм такава няколко пъти доста е добра, ама фр ми си зе байка перди 3 седмици тъй че просто предполагам че е още нова и затова работи така приятно. А на тези пари можеш също да намериш и РСТ Т6, която е с 100мм ход също така и ХЦМ от тях не съм карал само Т6, но просто ти го давам като предложение за тея пари. огледай за вилката за всичките има поне по малко в ЧЗВ. АМА ако караш СЕРИОЗНО и мяташ много големи дропове не очаквай МНОГО ЖИВОТ от рамката и вилката тъй като НЕ СА направени за екстремно каране. ТОВА СА ХЦ компоненти.
и двете сънтурчета,които карах са нови на по 2-3 седмици тъй че впечетленията ми са само полужителни, тъй като още са нови, тамън разработени.
надявам се да съм бил полезен
ПП за тези пари (до 100лв) може6 да огледаш и за някой Джей 1 Втора ръка имам такава и съм доволен от нея, но аз съм 55 кила и затова за 1 година каране НЕ ПО предназначение съм, я продънвал 3-4 пъти без сериозни последици, но все пак карането не по предназначение е риск който всеки поема и няма гаранция че ако при мойто каране и няма нищо при твоето няма да се скапе много бързо