biker-kj написа:Пробвай да го смажеш хубаво(тръбите и семерингите)може заради това да не враща добре ,а също така напълни и крака с пружината с хубава грес!!!
Slay написа:Хайде бе хора нокой ли не знае как се прави този зум
napster написа::crazy: ти друга работа освен да спамиш нямаш ли си ?
Slay написа:@Pupinator
Сега ще ти предложа ... да хванеш универсалния модификатoр и да почнеш с движение нагоре и надолу започваш да ТУНИНГОВАШ главата си
Pupinator написа:Slay написа:Остана само още едно нещо да се направи. Взимаш "вилката", слизаш по стълбите (може и с асансьор), насочваш се към най-близкия контейнер за смет и я хвърляш там.
Pupinator OUT.
Slay написа:napster написа::crazy: ти друга работа освен да спамиш нямаш ли си ?
да найстина друга работа нямаш ли .
@Pupinator
Сега ще ти предложа нещо , едното е да ми купиш хубава вилка или да хванеш универсалния модификатoр и да почнеш с движение нагоре и надолу започваш да ТУНИНГОВАШ главата си
Slay написа:Знчи идеята ми за това зумче беше да мога да карам временно до като събера пари а не дя остана за виниги с него и искам да го направа малко от малко да работи по добре .
@Pupinator
много се дразна от подобни отговори като първия ти , като не можеш да помогнеш по добре не пиши , аз търса някой да ми обесни как да се направи как да работи по добре не някой да ми каже да го изхвърля това и аз го знам
Pupinator написа:Аз рятко пиша, но подобна тема нямаше как да я подмина с равнодушие.
squat написа::offtopic:Pupinator написа:Аз рятко пиша, но подобна тема нямаше как да я подмина с равнодушие.
Вземи да пишеш по-често, ама с правописен речник
Teodor40 написа:squat написа::offtopic:Pupinator написа:Аз рятко пиша, но подобна тема нямаше как да я подмина с равнодушие.
Вземи да пишеш по-често, ама с правописен речник
В тая връзка, накрая на изречението се слага точка. Аре като нема какво да кажеш, ти пиши по-рядко.
x3m.rider написа:темата стана на лайна.
Момчето просто искаше да ви пита как да си направи зоома по мек а вие му се пресмиватеСетете се вие откаде сте почнали
caspar написа:x3m.rider написа:темата стана на лайна.
Момчето просто искаше да ви пита как да си направи зоома по мек а вие му се пресмиватеСетете се вие откаде сте почнали
От къде знаеш ние от къде сме почнали? Каквото и да сме правели, не сме се мъчили да си счупиме главите.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 13 госта