x3m.rider написа:Сигурен съм че е от сапуна
NovemberCharlie написа:купуваш си от магазина МЕГЛИО и чистиш
CRAZY RIDER написа:Аз след намазан диск с масло се наложи да го смена.Наи добре ще е да го смениш![]()
Ще знаеш че спирачката си работи нормално
x3m.rider написа:Днес накиснах диска във вряла вода,след което го почистих със суха кърпа,но резултат нямаше
Утре ше пробвам с "Меглио", и ако това не помогне маи ще трябва нов диск
Пробвай да си намазниш ръцете с каквото искаш и ги измий със сапун.CYBER написа:Сапуна не омаслява,сапуна чисти
NovemberCharlie написа:Пробвай да си намазниш ръцете с каквото искаш и ги измий със сапун.CYBER написа:Сапуна не омаслява,сапуна чисти
Браво, ти си бил магьосникCYBER написа:NovemberCharlie написа:Пробвай да си намазниш ръцете с каквото искаш и ги измий със сапун.CYBER написа:Сапуна не омаслява,сапуна чисти
Е,току що го направих,сега кво?
Да, в някои езици е така, но дали е такъв конкретния случай не знам.Alpina написа::offtopic:
"г"-то не се чете, когато е пред "л" и става "Мелио"
Димитър Вергиев написа:Главния проблем не е от диска диска се топи в спирт 97% или който е най-силния проблема е в накладките дори диска да ти е перфектно чист пак няма да спира взимаш много ситна шкурка и тръкваш накладките и миеш диска с спирт високо %-тов и ще спира по добре от преди разбира се след мощно загряване/разработване
lacho_m написа:Димитър Вергиев написа:Главния проблем не е от диска диска се топи в спирт 97% или който е най-силния проблема е в накладките дори диска да ти е перфектно чист пак няма да спира взимаш много ситна шкурка и тръкваш накладките и миеш диска с спирт високо %-тов и ще спира по добре от преди разбира се след мощно загряване/разработване
Бе само ти не се беше изказал в тая тема... мисля че въпроса се изчерпа достатъчно и на всеки му стана ясно, че при посочения случай не е нужно нито Meglio, нито да се шкурят накладки, нито да се купува нов диск или пък каквито и да е други магарии... достатъчно е малко каране за разработване на спирачката и толкова.
Не мога да си обясня, как все още се появяват хора с "мъдри" идеи...
Абе не съм много съгласен, ама ..lacho_m написа:
А за тези, които не са научили досега, пяната на сапуна също е обезмаслител...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта