сервиз за велосипеди

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

сервиз за велосипеди

Мнениеот velostrast » Съб Апр 21, 2007 9:19 am

здравеите аз съм Стоян и се занимавам с велосипеди от както се познавам дядоми беше колоездач и механик на националния отбор баштами съшто се занимават с колела чичоми съшто е бивш састезател и механик на национала в момента заедно с него оправляваме магазин за велосипеди в град софия .Ако някои има нужда от консултация или въпроси относно колелата с удоволствие ще му помогна разбирасе ако мога а ако не поне ще опитам.

p.s. може да ни откриете на този адрес velostrast.com
here to tell you all about science of biking
velostrast

Рейтинг: 1200

Re: сервиз за велосипеди

Мнениеот NovemberCharlie » Съб Апр 21, 2007 9:38 am

velostrast написа:здравеите аз съм Стоян и се занимавам с велосипеди от както се познавам дядоми беше колоездач и механик на националния отбор баштами съшто се занимават с колела чичоми съшто е бивш састезател и механик на национала в момента заедно с него оправляваме магазин за велосипеди в град софия .Ако някои има нужда от консултация или въпроси относно колелата с удоволствие ще му помогна разбирасе ако мога а ако не поне ще опитам.

Чудесно. Но ако поправяш велосипеди така както пишеш.... ;)
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Рейтинг: 2000

Мнениеот Мъро » Съб Апр 21, 2007 10:15 am

100km/h не е скорост, а време да превключиш на втора!
Аватар
Мъро

Рейтинг: 1635

Re: сервиз за велосипеди

Мнениеот axelmax » Съб Апр 21, 2007 1:48 pm

velostrast написа:здравеите аз съм Стоян и се занимавам с велосипеди от както се познавам дядоми беше колоездач и механик на националния отбор баштами съшто се занимават с колела чичоми съшто е бивш састезател и механик на национала в момента заедно с него оправляваме магазин за велосипеди в град софия .Ако някои има нужда от консултация или въпроси относно колелата с удоволствие ще му помогна разбирасе ако мога а ако не поне ще опитам.

спри се и си вкарай кординатите в http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t ... c&start=30
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот Admin » Съб Апр 21, 2007 5:22 pm

Стояне, моите уважения, но допускаме само по една "рекламна" тема във форума, а твоите вече са две. Затова по-добре пиши каквото имаш да пишеш в другата тема, както те посъветваха вече. :agree:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Назад към Веломеханик