nikitzo написа:Аз много не разбирам та да питам какво е CD спирачка по-добра ли е от дисковите и къде ги има?
Мъро написа:Опъни жилото от лостчето да се приближи повече към диска, а статичната я отдалечи.
В случай, че не си се сетил...
Nazgull написа:Мъро написа:Опъни жилото от лостчето да се приближи повече към диска, а статичната я отдалечи.
В случай, че не си се сетил...
хмхмх.
По-скоро да приближи неподвижната на 1 косъм разстояние, а подвижната да я настрои според това, което търси в спирачката
Момчета карам от 9 месеца с Онтарио ТЕ и мога да ви кажа че тази спирачка се разцентрова след всяко 2ро спиране така че помислете за смяната и с нещо по- добро. А и самата "спирачка" (аз трудно бих я нарекъл спирачка) Н Е спира а само намаля скоростта.
ACID BURN написа:Момчета карам от 9 месеца с Онтарио ТЕ и мога да ви кажа че тази спирачка се разцентрова след всяко 2ро спиране така че помислете за смяната и с нещо по- добро. А и самата "спирачка" (аз трудно бих я нарекъл спирачка) Н Е спира а само намаля скоростта.
Тва е според гледната точка пич.Като гледам ти кара dh докато те xc тя за xc си е супер, а за разцентроването е така ама и със силно спиране се центрова така поне е моята.
sdelan v NRB написа:значи вече една седмица откакто съм с тази спирачка и наблюденията ми са, че спира, но сякаш има много голям спирачен път, незнам дали така трябва да е ...
sdelan v NRB написа:Добре, за колко време горе-долу се разработва една спирачка? Понеже аз си карам редовно пък тя не си е променила спирането...
Това вероятно не е от диска, а от главината, виж дали няма луфт и дали е затегната добре остаbad_boy_vr написа:Значи аз имам подобен проблем.Моля ви да помогнете с някакъв съвет Проблема ми е следният като карам и се наклоня необяснимо как диска се измества на някоя страна и допира в машинката. До колкото аз разбирам от дискови има разтояние и от двете страни на диска,не е крив и не си обяснявам как при наклон допира . МОЛЯ ВИ дайте съвет
Незнам дали има значение но спирачката е с диск 180 така си ми е в комплект
bad_boy_vr написа:Ами мерси за съветите проверих за луфт,но няма
проверх оста,но е стегната какво да правя сега ? МОЛЯ ВИ помогнете
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта