Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20
Ай ниид съм хелп! Трябва да махна лагерите от задницата на рамката си, алпийски ДИЗЕЛ е тя... Та...как става въпросната операция, така, че все пак лагерите да не ги извадя и от 5 лагера да станат 550топчета и ни един лагер,а да си останат 5 лагера...? Само с чука ли става или има по финна техника за обработката на тази част от велЮсипеда?
Предварително съм ви много мерси!!
Ти беше офлайн когато идеята да разкарам лагерите от задницата ме осени... Телефонът ти каза : Абонатът е извън обхват...почувствах се изоставен и реших да пусна тема да попитам висшите инжинери от форума как става
@Sve3:
Сигурно си се оправил вече, но имай предвид, че както и да го извадиш му скъсяваш живота (освен ако не можеш да го блъскаш по външната черупка). Аз лично бих ги избил с тръба и после бих ги сменил, особено ако е карано много в кал и сняг.
Ако не можеш да бръкнеш с тръбата, използвай екстрактор за лагери за единия и после което те влече повече за другия