АВТОБУСА МНОГО ДРУСА

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

АВТОБУСА МНОГО ДРУСА

Мнениеот ko6mario1 » Пет Фев 01, 2008 1:26 am

НЕ ЧЕ Е НАРКОМАН :rofl:
става въпрос за boxxer race 05 спаиква :(!:
четох доста по форумите /мтб-то и чужди/ и нищо не ме грабна като варянт за спасение в мтб-то темите за ъпгреид са стари и излиза че не си струва /race na team претполагам че в момента цените са по ниски/
някои ефективен 'направи си сам' да му е хрумнало на някои или да се предам /не без бой/ но вече обезнадежден :V:
:bowdown: даите някоя сламка на удавника ако не ви е писнало да пишете на тази тема
доста хора съм питал и всеки прави ето така :dunno:
разглобих го и го сглобих /по учебник / целия три пъти почистих го смених маслото смазвах го с тефлонова грес на спрей м/у семеринга и прахоуловителя
мога да пиша цяла вечер...
пробвах какво ли не ходих ,четох къде ли не питах кой ли не... само вас не
:confused: ще чета дори само да си почешете езиците
ko6mario1

Рейтинг: 1216

Re: АВТОБУСА МНОГО ДРУСА

Мнениеот GECKO » Пет Фев 01, 2008 8:33 am

ko6mario1 написа:...race na team...

Само едно си пропуснал, твоя Race става с карантиите на Team 06/07 с Motion Control хидравлика и т.н. Аз карам така в момента с преправен от Race на Team и с всичките му настройки може да е много "плюшена" и мекичка а може и да е много стабилна и непоклатима без това да влияе на високоскоростното погазване. Не мисля, че надграждането е поевтиняло, просто защото това са резервните части за новите Boxxer-и и с тях се прави манипулацията, а те са си актуални. Росен (Drag) кара такава модификация (1:1 с твоята - 05 към 06 Team), и до колкото знам го устройва и работи :dunno:

Като стана дума за него, той до скоро си продаваше старата хидравлика (05 Team) Която превъзхожда твоята малко, и може би би си струвало да обмислиш този вариант ако не ти се дават парите за Upgrade-a.

Успех :agree:
Аватар
GECKO

Рейтинг: 2000

Мнениеот Climber » Пет Фев 01, 2008 7:07 pm

Каква е актуалната цена за ъпгрейд с Motion Control и дали може да се направи на Boxxer WC 2004?
Таз година Climber лек!
До година Orange мек!
Аватар
Climber

Рейтинг: 1478

the bus is taking drugs

Мнениеот ko6mario1 » Пет Фев 01, 2008 7:32 pm

Сори за неграмотното и нечетливо постче . Просто пред компа сядам след бачкане, само за да надникна в мтб-то и все още работя над правописа си /боря се с клавиатурата не ,че с химикал и лист съм мн. добър , в училище не ме свърташе много/ :sly:

Gecko написа:Росен (Drag) кара такава модификация (1:1 с твоята - 05 към 06 Team), и до колкото знам го устройва и работи :dunno:

Като стана дума за него, той до скоро си продаваше старата хидравлика (05 Team) Която превъзхожда твоята малко, и може би би си струвало да обмислиш този вариант ако не ти се дават парите за Upgrade-a.

:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
Как да се свържа с Росен
ko6mario1

Рейтинг: 1216

Мнениеот Admin » Пет Фев 01, 2008 7:41 pm

Росен = caspar
Драсни му лично събощение, ако искаш :)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот caspar » Пет Фев 01, 2008 9:02 pm

Climber написа:Каква е актуалната цена за ъпгрейд с Motion Control и дали може да се направи на Boxxer WC 2004?

Не може.
"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man."
Аватар
caspar

Назад към Веломеханик