Рамката ще се ползва за екстремно каране.
1-Безопасно ли е да я сменя с каквато и да е друга задна част от рамка(задница)?
2-Коя задница ще бъде отличен вариант?
kotka12 написа:посочената от теб рамка
по никакъв начин е става за екстремно каране
рискуваш прекалено много
Reactor написа:kotka12 написа:посочената от теб рамка
рискуваш прекалено много
Или я карай само в града тази рамка или просто ако искаш екстремно каране си вземи подходяща рамка.Но с тази
ДОРИ И НЕ СИ ПОМИСЛЯЙ. Този съвет го приеми напълно сериозно.
Reactor написа:kotka12 написа:посочената от теб рамка
рискуваш прекалено много
Или я карай само в града тази рамка или просто ако искаш екстремно каране си вземи подходяща рамка.Но с тази
ДОРИ И НЕ СИ ПОМИСЛЯЙ. Този съвет го приеми напълно сериозно.
ClImBeR4Oo написа:Според мен няма смисъл от смяната на задната част на рамката или пък проектиране на нова задница.....по-добре карай така и през това време събирай пари за нещо ново примерно Climber, HT-1, 2 (може и нещо втора ръка във раздел "Продава- рамки-велосипеди има добри предложения) по-добре хубав твърдак ,отколкото евтина мека рамка с ,която после ще береш ядове като се счупи или разлуфти![]()
![]()
ALEX написа: ...С тази рамка карам FREE RIDE...Рамката изглежда масивна в предната си част поне...
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта