Тъп въпрос за VDO 10+

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Тъп въпрос за VDO 10+

Мнениеот veno » Пон Юни 02, 2008 6:17 pm

Сложих си старото VDO на новото колело, като смених батериите и на двата юнита. Проблема е че компютърчето не "изпада" в stand-by когато е на поставката, като го откача от поставката и след малко показва само часовник както трябва да е, според мен това е свързано с 2те пъпчици отзад които като щракнат на стойката и отчита първо някакви 15 км/ч и после застава на 0 и така си стои винаги, което ме навежда на мисълта че батерията ще се изхаби по-бързо. На жената и купихме ново VDO и си изпада в stand-by дори и когато е на стойката. Any ideas ? Какво може да се е прецакало на старото ми VDO...
Аз си поддържам колелото във www.velo09.com

Изображение
Аватар
veno

Рейтинг: 1692

Мнениеот Ozzie » Пон Юни 02, 2008 6:37 pm

Твоето отчита ли скоростта?
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот veno » Пон Юни 02, 2008 7:09 pm

отчита всичко и работи нормално, проблема е че не изпада в сън.
Аз си поддържам колелото във www.velo09.com

Изображение
Аватар
veno

Рейтинг: 1692

Мнениеот Ozzie » Пон Юни 02, 2008 8:40 pm

Карай си го така. Не мисля, че има от какво да се притесняваш.
Имам Sigma Targa от поне 3 години. Той пък въобще не се изключва. На стойката или не, показва си това което е нагласено.
Батерията ми е най- малкия проблем. Още повече, че е консуматив и то съвсем не скъп.
Освен това литиевите батерии който се ползват при тези компютърчета имат доволно дълъг живот за цената си.
:agree:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Назад към Веломеханик