Stancho написа:Според мен ще е по-разумно да си вземеш All Mountain 1 с регулируем ход (40мм можеш да свалиш), но нека видим дали е възможен и вариянта, който ти искаш.
ddevil написа:Хинт - > при приземяване от скок/пад и т.н. вилката във въздуха ще е разгъната на максималния си ход.
URNEST написа:В крайна сметка май реших да се пренасоча към Pike. Поне да ми е мирна главата и да си живея спокойно. Както всичко си иска своето, така и вилката си иска подходяща рамка, която на този етап не мога да й осигуря. От към работа и настройки дори си мисля, че Pike превъзхожда АМ 2.
В една друга тема* GECKO написа:ddevil написа:... аxle2crowna става 541mm-~33mm=508mm,което е по-малко от a2c на повечето вилки със 130мм ход...
От 130мм вилка която не е в саг, а и тя когато сагне ще се променят нещата отново. Друг е въпроса, че не се гледа в саг а в разгънато положение, защото при един скок с по-голяма вилка, колкото и да е мека пружината вилката ще иска да отиде напред, а не да се сгъни.
По принцип сме виждали НТ2 в комбинация с Pike... за това може би ще можеш да си караш колелото с цялата вилка, но... няма да имаш гаранция
GECKO написа:защото при един скок с по-голяма вилка, колкото и да е мека пружината вилката ще иска да отиде напред, а не да се сгъни.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта