може би ПРОБЛЕМ с rock shox Ario 2.1

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

може би ПРОБЛЕМ с rock shox Ario 2.1

Мнениеот Bikersteam » Вто Юни 17, 2008 9:01 pm

Днес забелязах нещо особено на шока на колелото ми( RAM am)

самия шиш около сантиметър преди края си който се пада откъм кобилицата е някакси променен не е точно понятието Цвят но сякаш сивкавия алуминии е някакси по светъл ?! Незнам как да го обясня по точно!незнам въобразявам ли си но като го пипна с пръст тази част ми се струва някакси леееееко по изпъкнала спрямо останалата част от шиша?! Може и да си въобразявам знам ли но за цвета си се вижда?!

някой ако може да даде обяснение на това ии да кажа има ли за какво да се притеснявам защото за пръв път виждам подобно нещо?Колелото не е карано зверски а напълно нормално и спокойно без аграрщини!

благодаря за отделеното внимание!
Аватар
Bikersteam

Рейтинг: 1405

Мнениеот bobiracing059 » Вто Юни 17, 2008 10:18 pm

Аз мисля,че това е,защото шока се е згъвал малко в този диапазон на шиша и за това се е изтъркал само там,на моя(Rock Shox Pearl) се е изтъркала по голямата част от шиша почти до края,защото аз го карам по агресивно и съм по тежък може би,аз така мисля ;) :beer:
Ram Bikes Team
Аватар
bobiracing059

Рейтинг: 1317

Назад към Веломеханик