did написа:когато ти слагаха курбелите, фрезоваха ли ти челата на рамката при средното движение?
blizzard, изпревари ме!
evilzet написа:did написа:когато ти слагаха курбелите, фрезоваха ли ти челата на рамката при средното движение?
blizzard, изпревари ме!
Не е фрезована рамката, поради липса на инструмента и ми се струва че челата си бяха с боя , което подсказва че и в завода май не са го правили.
did, воден от мнението си за мен или от "това, което си личи от километри" къде видя, че някой друг ми е правил горните операции, все пак всичко описвам от първо лице. Благодаря за ангажираността по моя проблем.
HepBeH_XaMcTep написа:А слагана ли е грес на резбата на самото средно движение и ... където по принцип трябва да има?
evilzet написа:HepBeH_XaMcTep написа:А слагана ли е грес на резбата на самото средно движение и ... където по принцип трябва да има?
да, писал съм че е слагана на резбата, лагерите естествено и на шлиците (за което малко се почудих)
taurus13 написа:А.. и аз имам същото пукане на курбел с холоутек технология
taurus13 написа:... явно е типично за тези курбели...
Ozzie написа:....
От около 2 г. и 6 мес. съм с курбели HONE (Hollowtech II) и пукане не съм чул от този възел.
evilzet написа:Забелязах че пластмасовата гайка, която притяга лагерите се разхлабва въпреки якото стягане на шестограмите.
evilzet написа:Предполагам, че съм заподозрян, че първо стягам шестограмите и после се опитвам да стягам с пластмасата![]()
Стягам пластмасата и после по-малко и последователно стягам един след друг шестограмите, но това съм го писал още в първия пост.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта