Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Има. От значение е при кръстосването на спиците кои са отвън и кои отвътре. При капла за диск спиците, които се опъват при спиране (които сочат по посока на въртенето) трябва да са от вътрешната страна на фланеца. На задната капла това важи само за лявата страна (с диска), а дясната страна се прави обратно - спиците, които се опъват при въртене се слагат отвътре на фланеца.XeDoX написа:тоест дали ще наплиташ капла за диск или V-Brake разлика - няма!
bdz43r написа:Има. От значение е при кръстосването на спиците кои са отвън и кои отвътре. При капла за диск спиците, които се опъват при спиране (които сочат по посока на въртенето) трябва да са от вътрешната страна на фланеца. На задната капла това важи само за лявата страна (с диска), а дясната страна се прави обратно - спиците, които се опъват при въртене се слагат отвътре на фланеца.XeDoX написа:тоест дали ще наплиташ капла за диск или V-Brake разлика - няма!
Edit: Моите творения: предна задна
XeDoX написа:Извинявам се...ще знам вече
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта