Чакам помощ !!!

pyle написа:ми оли и някои дроп примено 30-40 см
did написа:...
Повече от това, без да съм видял наживо за какво става въпрос, не мога да кажа. Едва ли и някой друг ще може да каже.
did написа:pyle написа:ми оли и някои дроп примено 30-40 см
Това не е XC, т.е. за това колело с тези компоненти, това е abuse.
did написа:Deore e XC дераельор. Аполон също e XC рамка, low-end XC.
Ако с XC дераельор се скача и се правят неща, нетипични за XC, нормално е да има проблеми. Не казвам, че deore-то е лошо. Просто трябва да се види какво точно въпросният юнак прави с това колело и дали това, което прави, се вписва в представите за XC.
blizzard написа:кога би се повредила рамката точно заради по-твърдото ухо
PtD написа:blizzard написа:кога би се повредила рамката точно заради по-твърдото ухо
Ако не блъска дерайльора много-много, едва ли някога би се повредила *точно* заради товаПък и какво има да й жали? Не е някой карбон, дето струва теглото си в злато...
pyle написа:не при дроп никога не ми се е късало ухото,ухото както казах в горния пост се къса при много леки терени
pyle написа:не при дроп никога не ми се е късало ухото,ухото както казах в горния пост се къса при много леки терени
PtD написа:Само да спомена, че на трайълското ми колело ухото е стоманено и извънредно дебело. Засега рамката удържа 4-та година.
nicky bike написа:pyle написа:не при дроп никога не ми се е късало ухото,ухото както казах в горния пост се къса при много леки терени
Не можеш да ме убедиш ,че както си кара така мирно по асвалта и ти влязоха скоростите в спиците скъсвайки ухото на рамката ти няколко пъти.
Лятото при мен идват поне двама на ден които твърдят същото като тебе.![]()
Наздраве!![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта