bikerider написа:Има разлика. Не знам колко е точно луфта, но се съмнявам дори 638 да успее да задържи сглобката повече от ден-два. Силно се съмнявам дори двукомпонентен epoxy metal да удържи силите,
Моя съвет е да преглътнеш фактите и да си купиш хубави курбели, след което да ги поддържаш. Успех!
Аааа, аз колко неща съм залепил, ехеее... и бръмчат, смърдят, обикалят и света

Хубаво лепило става със сигурност, но самото залепяне трябва да обясня с 1000 думи и пак ще изтръва нещо. По сметки е зраво колкото лоша стомана и над перфектен алуминий, със съответните особености при приложението.
Вижм съвета ти засъжаление е доста уместен... всъщност, ако се напрви професионално това възстановяване ще струва 20-30 лв при добро стечение на обстоятелствата и такова добро желание на съответния кадър.. иначе 50... знам ли - отдел маркетинг са наясно.
Локтайт има сигурно, но незнам дали са започнали да дават гарантирани параметри - за здравината. Аз съм работил това и се налагаше да се знае какво става, за да може да с епроектира и т.н. и не ползвахме популярни марки. Разни $$$$ бяха все, но да се остърже от кутия не е скъпо, винаги остава. Май дадох тъпа идея - ясно, че ства, но не е съвсем лесно за организиране.
п.с болни са ми очите и не виждам добре и затова пиша излишни букви