Univer welo написа:За челото: Не е фатално. Най просто: С конусен дорник се изправя първоначално, след това можеш да набиеш стара чашка - тя е закалена. Избиваш я и набиваш оргиналната чашка. Всеки технически грамотен ,може да свърши тази работа. Усмихни се!

Конусен дорник - отлична идея, но само еко е ТОЧЕН размер и се прави от способен шлосер. Даже и с една десета да разшири челото, докато го изправя, и луфтът е готов - сега и завинаги. "Почукването", за което пише по-горе Teodor40, може да е и по-добра идея, понеже ще засегне само изкривената част и няма как да раздуе останалата част.
Стара чашка - ужасна идея! След дорника особено, тва си е направо изтезание за челото. Ако нещо МОЖЕ да се набие, това трябва да е директно новата чашка. Минаването с фреза за обработка на чело преди това е повече от препоръчително.
Във всички случаи, на така обработвано чело, добре е да се сложат по-дълбоки чашки.
Q. b. f. f. f. s.