SigmaSport - Targa Помагайте :)

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

SigmaSport - Targa Помагайте :)

Мнениеот tramadol » Нед Май 17, 2009 8:41 pm

Имам километраж(или компютърче... незнам как му викат ), сигма спорт тарга! Купих му нова батерия, че беше свършила предишната :) ама как да влезна пак в настройките, защото сега като го сложа на колелото... и като му завъртя предната гума хич нищо не се мърда.... колелото не го знам дали нещо не му се е слу4ило по кабеляците... ама как да разбера дали е от кабела дали е от оная джаджа по спиците... или от джаджата на Амортисъора... :) как да разбера :)
незнам къв е модела на километража... отгоре и отдолу му има две дълги копчета... за настройване... а отзаде има едно SET, и едно 1/2 ! ко да правя :) само успях да си наглася часа и си бачка :) ама как да почнат километрите :) гумите са ми 26 х 1.95 ко да правя... книжката му не е при мен.... май е изгубена :) е колеги :) помагиите :)
tramadol

Рейтинг: 1200

Re: SigmaSport - Targa Помагайте :)

Мнениеот Admin » Нед Май 17, 2009 9:11 pm

ТУК >> Operating Instructions
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Re: SigmaSport - Targa Помагайте :)

Мнениеот tramadol » Пон Май 18, 2009 12:01 am

Благодарности admin! Господ да те благослови :) оправих го... слава на тебе... обичам те... :)
tramadol

Рейтинг: 1200

Назад към Веломеханик