gax0r написа:Добър ден на всички!
Един приятел ме помоли да пусна темата вместо него. Проблемът е следния : има вилка Марцочи З1 спорт от 2007 или 2008 година с 160 мм ход. След като отиде за профилактика на вилката във Веломания 1 седмица след това спря да се сгъва. Извадихме масления патрон и всъщност се сгъваше само 3-4 см. Патрона е капсулован. Във Веломания ни казаха че такива няма в наличност. Въпроса ми е има ли начин да се оправи вилката или този патрон да се оправи? Вилката е хубава и не си заслужава да се хвърля. А има ли възможност да се направи и в двата крака с въздух?
Моля само разбиращите да пишат!
Благодаря предварително!
Поздрави, Петър
gax0r написа:Добър вечер!
Патрона е този, намиращ се на третата снимка на ддевил с настройка скороста на връщането. Ман6 ако ние направим същото дали ще има подобрение? Ддевил като махнем масления патрон вилката се сгъва докрай без проблем. Ако някой има идея откъде могът да се намерят патрони като тези на снимките да свирка. Едитор патроните найстина са СР Сънтър. Ман6 на патрона има лепенка и пише че е пълен с азот и не трябва нито да се отваря, нито да се стиска силно.
Priceworth написа:защо просто несподелиш с останалите учасници на форума ? Какво толкова има да криеш та да му го кажеш на ЛС ?
gax0r написа:Добър ден на всички!
Преди няколко дни пуснах тема за вилка Марцочи, която не се сгъваше. Така, сега проблема е, вилката работи доста добре да не кажа перфектно, но когато се сгъне и разгъне рязко в края на хода си пука доста силно. Някой да знае от какво може да е? Моля помогнете.![]()
![]()
![]()
Благодаря предварително!
Поздрави Петър!
gax0r написа:Когато пробих дупката една струя масло избута бургията и ме стресна. Сега патрона си се свива без проблем но не се разгъва. Като напомпам малко повече от другата страна и работи идеално,но примерно както си караш и вдигнеш за менюал и тропа ужасно.
gax0r написа:Да, но къде да го сипя? В крака с пружината и въздуха или там при патрона? ( заводски при патрона нямаше масло )
Alex Madman написа:Браво, изрови тема на 3 години!![]()
Печелиш безплатен банан!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта