Свястен заварчик във Варна

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Свястен заварчик във Варна

Мнениеот ToShaRa » Вто Яну 12, 2010 10:32 pm

Някой може ли да ми каже адрес на някой добър заварчик във Варна?Става въпрос за заварка на CrMo ако има значение...Извинявам се ако съм объркал раздела.Благодаря предварително.
ToShaRa

Рейтинг: 1180

Re: Свястен заварчик във Варна

Мнениеот skipper » Сря Яну 13, 2010 2:36 pm

Здравей,

Ще се опитам да ти обясня къде живее човек, който се занимава само с това. Всякакви видове заварки. Минаваш Аспаруховия мост и хващаш отбивката за Аспарухово и Галата, но не тръгваш в посока Аспарухово а веднага като слезеш завиваш на дясно посока Белослав. Караш покрай езерото. Минаваш в дясно една голяма морска база с голям паркинг. Продължаваш доста напред докато не стигнеш леко спускане и десен завой на който има отбивка в ляво пак с голям паркинг за нещо като цех с портал. Спираш там. От дясно на главния път на около 200 метра напред има фургон. Голям метален фургон. В дясно. Малко след него пак от дясно на пътя има зелена врата метална на къща. Звънец няма. Има камбана. Чан. Звъниш, излиза човека и говорите. Като цяло Гледаш за паркинга на цеха в ляво и фургона в дясно. Злена врана, камбана. Това е :) (на около 2 км след отбивката от моста)

Надявам се да съм ти бил полезен.
Hardtail 4 life!
Аватар
skipper

Рейтинг: 1566

Мнениеот Ozzie » Сря Яну 13, 2010 5:41 pm

колега, ти буквално го прати на гърба на географията
на гърба на Професионалната гимназия по машиностроене и транспорт (бившето Авто), на самата улица, с/у бензиностанция "Star Power"
няма начин да го пропуснеш
с големи букви пише "АРГОН"
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот рс » Сря Яну 13, 2010 5:44 pm

Шефовете и собствениците на сервиза за ауспуси от долната страна на градинката на читалище маяковски. Двама братя са. Заваряват алуминий и железни сплави, за съжаление мисля, че не заваряват с малък електрожен. Ще ти предложат услуга с телоподаващо (за железата) или ТИГ за алуминия.
Правят коли и кораби, имат си образованието за целта.
Правилник:
И император на форум да си, все тая.
рс

Рейтинг: 1610

Назад към Веломеханик