Изкривен заден дерайлъор DIORE XT

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Изкривен заден дерайлъор DIORE XT

Мнениеот icebobo » Съб Юли 31, 2010 5:29 pm

След падане ,дерайлъора падна върху крака ми и се е изкривил навътре.На място горе от жилото го понагласих да мога превключвам скоростите и се прибрах.Като погледна от горе долната права на веригата не води с горната,изкревен е навътре към колелото ,но не мога да преценя от къде идва кривото ,от ухото или от дералъора или може би и от двете? :beer: Помагайте!
Не е яко да си готин,готино е да си як!
icebobo

Рейтинг: 1265

Re: Изкривен заден дерайлъор DIORE XT

Мнениеот Admin » Съб Юли 31, 2010 6:20 pm

Е ние как да помогнем? ;) Трябва да се види на живо. Щом не можеш сам да прецениш, тичай в някой сервиз.
Най-вероятно е от ухото - в 90% от случаите е така, но и това изисква компетентна намеса, ако ти самият не знаеш какво да направиш.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот Shady™ » Съб Юли 31, 2010 6:32 pm

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA DEORE !!!!!!!!!!!!!!!!! Kaто го чуя това ДИОРЕ - само за село и крави се сещам :banghead: :banghead: :banghead: :(!: :(!: :(!:

ПС: Идея си нямам какво целиш с тази тема - някой да излезне през монитора да ти го опра ви или да се самонавиваш да отидеш в сервиз ?!
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Re: Изкривен заден дерайлъор DЕORE XT

Мнениеот icebobo » Съб Юли 31, 2010 7:54 pm

Shady™ написа:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA DEORE !!!!!!!!!!!!!!!!! Kaто го чуя това ДИОРЕ - само за село и крави се сещам :banghead: :banghead: :banghead: :(!: :(!: :(!:

ПС: Идея си нямам какво целиш с тази тема - някой да излезне през монитора да ти го опра_ви или да се самонавиваш да отидеш в сервиз ?!

Не съм писал никъде ...някой да дойде да ми го оправи.Ако имаш повече опит можеш просто да кажеш примерно......обикновенно се изкривява ухото,развиваш дерайлъора от ухото и проверяваш еди какво си и ако е така правиш еди що си,пък ако е другото ...тичаш на сервиз например.СОРИ ЗА ПРАВОПИСНАТА ГРЕШКА....!!!И аз като видя думата ОПРАВИ да се пише като две отделни думи се сещам за кошари и овце.... :magnify:
Не е яко да си готин,готино е да си як!
icebobo

Рейтинг: 1265

Мнениеот Shady™ » Съб Юли 31, 2010 9:56 pm

:beer:
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Назад към Веломеханик