от bio » Чет Дек 09, 2010 5:59 pm
fori_fly,
виж там какво ти е написал PtD за правописа и се посрарай да си го подобриш. погледни после и какво ти написах аз за "образно казано".
информацията, която си дал не е напълно достатъчна ...
може да имаш луфт между чашката и рамката, между чашката и конуса (което е най-вероятно), може да е самата вилка, може да ти е пукнато челото, кормилото и т.н. ... може да е всяко едно нещо отпред. идеята е да започнеш да ги елиминираш едно по едно, като си на 100% сигурен в това, което правиш.
примерно моята крива лапа не може да се монтира без спейсър, защото чашките са ми полуинтегрирани и тя не може да ги натисне правилно ... и като завивам тапата всъщност не обирам луфта. и цялата сглобка си остава в едно такова мандахерцащо се положение. отгоре имам още един спейсър, защото моя сержен е по-дълъг.
дай малко повече информация, дай някоя снимчица ... пък защо не 2-3 снимчици отпред, отстрани ... иначе никой от нас не може да ти помогне, кажи кой е монтирал вилката ... кой е набил конуса на вилката ... при всеки скок ли го прави, къде е това "някъде" където скачаш ... какъв е звука хруптене ли е, звънение ли е ... припускване казваш все едно се намества ли ?!?
най-напред си провери за луфт при чашките, после гледай другото ...
ако ти се струва прекалено сложно отиваш на сервиз и там ти го оправят.
успех ти желая !!!
анти-каски !!!