Izpilena Rezba na KuRBELUT

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Izpilena Rezba na KuRBELUT

Мнениеот Svetoslav Ivelinov » Вто Дек 21, 2010 2:19 pm

Здравеите всички имам един вапрос защото ми се изпили резбата на левия курбел а и на десния е изпилена до полвина някаде даржи се още но му нямам доверие та въпросът ми е дали мога да си направя нова резба защото курбелите са ср сунтоур дуро и неми се изка да ги хфърлям защото сега сам зглобил един клаимър 07 и ми трябват пари за спирачки а неми се иска да ги дам за курбели и дурото на боклука и пак да събирам пари кайете дали мога да си го направя сам какви инструменти трябват и ако отида при стругар колко пари ще вземе ? :(!: :dontknow: мн се нерва защото много ми се кара нищо че е студено . АС карам сингъл спиид и ако е много пари при стругара и немога сам колко са наи ефтините курбели (само да не са пластмасови) :banghead: :banghead: :banghead: яд ме е защото само проблеми възникват ту оправя единия и вазникне друг ! :banghead: Благодаря Предварително извинете ме ако има грешки :dontknow:
Svetoslav Ivelinov

Рейтинг: 1185

Re: Izpilena Rezba na KuRBELUT

Мнениеот тучо чучо » Вто Дек 21, 2010 2:25 pm

Svetoslav Ivelinov написа: Благодаря Предварително извинете ме ако има грешки :dontknow:

Глупости, нЕмаш грешка! :D :agree:
Аватар
тучо чучо

Рейтинг: 2000

Re: Izpilena Rezba na KuRBELUT

Мнениеот PtD » Вто Дек 21, 2010 2:32 pm

Как беше казал поетът, "О, свещена простота" или "О, свещена простотия"? :confused:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Рейтинг: 2000

Назад към Веломеханик