Боядисване на ботуши - Sr Suntour Duro D

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Боядисване на ботуши - Sr Suntour Duro D

Мнениеот boybetterknow » Пон Яну 17, 2011 11:09 pm

Здравейте, понеже искам да боядисам ботушите на моето дуро, та искам да ви попитам, с какво да "опаковам" семерингите (гумените уплътнения горе на ботушите), не съм сигурен, дали така се наричат. Мислех, да ги почистя хубаво, след това да ги обезмасля и да ги увия с хартиен скоч, но ми казаха, че площа е малка и може и да не хване. Дайте някакви предложения, как да ги предпазя, за да не ги боядисат и тях. Не ми се иска да ги махам, защото съм пробвал и не съм успявал. Махал съм ги на Sr Suntour XCR, но тези ми се опъват. :D :beer:
boybetterknow

Рейтинг: 1154

Re: Боядисване на ботуши - Sr Suntour Duro D

Мнениеот DragonG » Вто Яну 18, 2011 7:24 pm

Здрасти!
Аз миналата година на един райдър му пребоядисах зуума в бяло, и оплътних семерингите с хартиено тиксо, като предварително съм ги изчистил и обезмаслил. После обвих шишовете и всичко дето не трябваше да се боядисва с хартиено тиксо и вестници. Стана супер! :smash: :clap: Но най-добре да свалиш ботушите. ;)
Изображение
Аватар
DragonG

Рейтинг: 1240

Мнениеот boybetterknow » Вто Яну 18, 2011 11:52 pm

Ами, аз ги свалих, но е много играчка да почистя като хората семерингите за да хване хартиения скоч, отказах се за сега. Благодаря иначе. :beer:
boybetterknow

Рейтинг: 1154

Мнениеот DragonG » Чет Яну 20, 2011 7:46 pm

С Meglio би трябвало да стане. Но щом си се отказал... :beer:
Изображение
Аватар
DragonG

Рейтинг: 1240

Мнениеот Top4o » Нед Яну 23, 2011 7:58 pm

Лично аз не зная защо е пусната тая тема, след като можеше и сам да пробваш.Нищо не ти коства ;)
А може и без тези пецизности не знам защо си толкова предпазлив.С приятел бяхме опитали и ние тая операция и не сме чистили особено, а мога да твардя че се получи Супер!!! :magnify:
К'ва зодия си уа? - Венци, ааа везни де :D:D:D
Top4o

Рейтинг: 1131

Назад към Веломеханик