Проблем !

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Проблем !

Мнениеот Galibier » Пет Юли 29, 2011 8:02 pm

Здравейте! Преди 4 месеца си купих Спринт Аполон 26,но съм го карал има-няма 2 месеца.Предният амортисьор взе да ми стърже и го закарах да го видят.Механикът каза,че това било от гумичките,но на мен не ми се вярва,защото имам чувството,че е от пружината :dontknow: Моля ви се помогнете какво да правя,то не се издържа,при всяка неравност илу дупка стърже :(!: Предното ми колело беше със заден амортисьор и едвам го изтраях :(!: ся пък това е без заден,ма предния се разкърца :crazy: :(!: :(!: :(!: :(!: :(!: :xx(:
Galibier

Рейтинг: 1200

Re: Проблем !

Мнениеот JoroDH » Пет Юли 29, 2011 9:00 pm

Имаш два варианта:
1- Нова вилка.
2- Отиваш при механика оправя това от което стърже според него ти взимаш байка тестваш го и ако пак стърже му казваш ,че няма да платиш докато не го оправи... :beer: :beer: :beer:
Благословен да бъде този, който няма какво да каже и въпреки това мълчи!
Аватар
JoroDH

Рейтинг: 1123

Мнениеот azze » Пет Юли 29, 2011 9:27 pm

Отиди в друг сервиз.
"Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е,че досега никой не се е опитал да се свърже с нас."
Аватар
azze

Рейтинг: 1731

Мнениеот Evgeni » Пет Юли 29, 2011 9:46 pm

Ако си от София, силно препоръчвам Пламен(Пацо) от Вело 2009, Drag zone на Женския пазар, Велостраст до Метро станция К.Величков и Байк центъра в Лозенец. :agree:
royalracing злоупотребява с акаунтите на хора от форума!
Evgeni

Рейтинг: 1192

Мнениеот Galibier » Нед Юли 31, 2011 6:00 pm

2- Отиваш при механика оправя това от което стърже според него ти взимаш байка тестваш го и ако пак стърже му казваш ,че няма да платиш докато не го оправи... :beer: :beer: :beer:

То е с 2 години гаранция,аз нищо не плащам ако колелото е със заводски проблем :nono: ,само когато повредата на колелото е по моя вина.

От Пловдив съм!
Galibier

Рейтинг: 1200

Мнениеот Niksancho96 » Нед Юли 31, 2011 8:52 pm

Ами тогава потръси механик в Пловдив! Има такава тема и тя е над твоята. :) Може ли да споделиш какво по-точно имаш предвид под стържене? Насечен ход? :peace:
Ozzie написа:Няма да ти слагам иконка с бири, 'щото предполагам нямаш 18 години, за да имаш право да консумираш алкохол, но пък нямаме иконка с бутилка лимонада или боза, така че... :thumb:
Аватар
Niksancho96

Рейтинг: 1193

Назад към Веломеханик