Сервиз и магазин

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Сервиз и магазин

Мнениеот whitenoise » Сря Окт 05, 2011 11:59 am

Налага ми се да си прехвърля частите на нова рамка. Понеже има доста разлики търся сервиз и магазин за да купя всичко, което не става. Понеже нямам доста специфични инструменти реших в сервиз да отнеса всичко и да го сглобят. Ако правят и профилактика на вилки ще е екстра.
Също и дребен проблем със странно пукане от задната капла (Mavic Crosstrail). То стана.. егати описанието. Благодаря предварително за предложенията.
Am I running my ISP or is it running me?
Аватар
whitenoise

Рейтинг: 1200

Re: Сервиз и магазин

Мнениеот motomarzel » Сря Окт 05, 2011 12:08 pm

Сега ако кажеш и от кой град си - току виж някой ти отговорил :idea:
Аватар
motomarzel

Рейтинг: 2000

Мнениеот whitenoise » Сря Окт 05, 2011 12:13 pm

Забравих да попълня профила си.
Своге
София, Пловдив ми е удобно и не особено далече.
Аватар
whitenoise

Мнениеот did » Сря Окт 05, 2011 12:45 pm

Ся ако кажеш и каква ти е старата и новата рамка... :popcorn:

Пък най-добре щеше да е още отначало да беше написал КАКВО от КАКВА на КАКВА рамка искаш да прехвърлиш, щото темата в този си вид не казва нищо.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот whitenoise » Сря Окт 05, 2011 1:13 pm

Идеята за магазин беше точно поради тази причина. Да има колове за седалка, чашки, жила и брони. Всичко друго е стандартен комплект XT, курбели saint, капли Crosstrail и вилка Marzocchi bomber 130mm. Рамката е вехта Scott YZ4. Не ми се обикаля да събирам части от магазини и да изсипя някаде да ги сглобяват защото все ще се окаже, че нещо не става. Просто исках насока каде да откарам всичко налично и ако нещо не става да слагат нужното и да пишат сметката (среден клас компоненти). Да направят профилактика на всичко налично и да платя на финала. Питам защото не живея от няколко години в София и сервиза, в който ходех е преместен или не съществува вече.

edit: вероятно избора на компоненти е странен, но на мен ми хареса как изглеждат. с този байк ще си разхождам кучето покрай река Искър и по нормални пътеки.
Am I running my ISP or is it running me?
Аватар
whitenoise

Мнениеот motomarzel » Сря Окт 05, 2011 2:02 pm

За София може да отидеш при Райко - магазин и сервиз "Колелото", със сигурност ще ти свърши работа, а и не е скъпчия. Успех :beer:
Аватар
motomarzel

Назад към Веломеханик