edinmilion написа:vlassadar написа:... Иска ми се някой от бързаците да врътне Обиколката или Ралито Черни Връх с камерка и на по-интересните пътечки да снима, сигурен съм че ще останем изумени от скоростите.
п.п. и на мен ми се иска хедкам от на Уоутър или Тошко

Аз нямам такавам камерка,но нямам нищо против някой да ми даде неговата за определено състезание и ще карам с нея.Тъкмо ми е интересно и на мен как изглежда карането ми и на другите момчета от челото погледнато отстрани.
Другото,което би трябвало да се коментира е,че няма много клипчета от състезанията ни(само снимки и то на определени места).Да има 2-3 пича с видеокамери,които са на колела и карат със състезателите на равното или си разпределят един дълъг баир(там и без това се кара бавно) и пеша тичайки ни снимат как го катерим.
От личен опит мога да кажа,че един приятел ни снима на баира на едно състезание(само 1 минутка клип) и видях неща,които никога нямаше да разбера за себе си,ако не се погледна отстрани.Отделно,сигурно на доста хора е интересно да видят какво става в гората на баирите и спусканията със състезателите,не само как идваме да финишираме.
Другото е защо няма публика из трасето по ХС и вело-ралитата с изключение на Любо като фотограф и още някой друг фотограф инцидентно?
Та който не обича да кара по състезания по някакви причини,но обича МТБ-то какво му пречи да дойде да ни гледа,а може и да ни снима и да сподели това със останалите,които не са били на мероприятието,а и ще ни е от полза и на нас,за да ставаме по-добри и да си виждаме грешките.Ако трябва ще съберем дори по 1 левче на човек участник в мероприятие(не вярвам това да е проблем) и така ще се покрият разходите на тези доброволци.Така ще се продължи развитието на спорта.
Ето материял за размисъл!