LIL написа:Относно моето класиране
В края на моята 3-та обиколка бях застигнат от Уолтър, което означава, че той е въртял неговата 4-та. В средата на моята 4-та обиколка бях затворен и от третия- Бойко, което означаваше, че на четвъртата обиколка трябва да ме спрат само че на контролата където беше джипа на авителци ми викнаха- въртиш 5 обиколки, което разбира се ме учуди, но реших, че в челото е станало нещо. Все пак на старт-финала намалих и питах да карам ли, всички нещо се бяха залисали аз пък мернах около лентите преди завоя от асфалта към хижата да кара Тошко!!! Учудих се но реших да не се мотая повече и дадох газ
Ами наистина сега и аз се сетих за този момент!
Аз тъкмо когато финиширвах застигнах Васко на финала на асфалта.Той каза,че е спукал гума и припомпвал преди това и накрая Уолтър го е затворил с обиколка и ще кара само 4 обиколки;тоест и той е финиширал вече.
Хванахме се да разпуснем малко по асфалта надолу към Горна Баня; Васко ми показа една пътека в гората(беше кратка и не беше кой знае колко трудна,но доста кална).Понацапахме малко байковете и излязохме на едни поляни.
Тук вече имаше и крави и слънце и Каракачанка!Не ни закачи и тръгнахме да се връщаме по асфалта към старт-финала.Доста време карахме на леки предавки да разпуснем краката и да се уталожи млечната киселина в мускулите( така се възстановява много по-бързо и качествено) и след всяко по-тежко състезание,тренировка се прави разгрявка поне 10-20 минутки лекичко и на леки предавки.
Така де стигнахме пак финала,аз се повъртях малко и тръгнах към хижата да си оправям багажа,къпане...
Горе на чешмата отпред се къпеха-миеха от калта и солта от състезаниетоТеодора и Калина мисля!Хубава гледка,ама аз си продължавам с разгрявката и въртях около хижата с байка нагоре-надолу поне още 5 минутки.
И по едно време виждам един състезател - не бях сигурен,че е Людмил,но инстинктивно знаех,че е той.Някакси това,че кара ми се стори много странно.Учуди ме това,че сякаш продължаваше да кара по трасето и да се състезава.Тръгнах след него и му викнах защо караш още или как си,но той не ме чу и аз се прибрах в хижата и скоро забравих за случката.
Какво нещо е живота - всички ние и всички събития около нас са така навързани и сме свързани едни с други много повече отколкото си мислим.
Но това е друга тема - ще философстваме над тези метафизични теми на живо друг път.
Лека вечер от мен и Людмиле - наистина на мен ми прави впечатление как участваш редовно вече на всички състезания както и още 5-6 момчета и се надявам скоро време да има повече плътност в резултатите в челото и средата на състезанията и да става по-оспорвано и интересно.
Наздрави!