XCO PRO CUP SOFIA 15-16.06.2013 г.

Форум за обявяване, организиране и обсъждане на състезателни прояви. За да е състезателна една проява, тя трябва да включва съревнованието като предварително и официално обявен елемент.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 700 / 10
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Re: XCO PRO CUP SOFIA 15-16.06.2013 г.

Мнениеот Pinky76 » Пон Юни 17, 2013 7:48 pm

LIL написа:Относно моето класиране :)
В края на моята 3-та обиколка бях застигнат от Уолтър, което означава, че той е въртял неговата 4-та. В средата на моята 4-та обиколка бях затворен и от третия- Бойко, което означаваше, че на четвъртата обиколка трябва да ме спрат само че на контролата където беше джипа на авителци ми викнаха- въртиш 5 обиколки, което разбира се ме учуди, но реших, че в челото е станало нещо. Все пак на старт-финала намалих и питах да карам ли, всички нещо се бяха залисали аз пък мернах около лентите преди завоя от асфалта към хижата да кара Тошко!!! Учудих се но реших да не се мотая повече и дадох газ

Ами наистина сега и аз се сетих за този момент!
Аз тъкмо когато финиширвах застигнах Васко на финала на асфалта.Той каза,че е спукал гума и припомпвал преди това и накрая Уолтър го е затворил с обиколка и ще кара само 4 обиколки;тоест и той е финиширал вече.
Хванахме се да разпуснем малко по асфалта надолу към Горна Баня; Васко ми показа една пътека в гората(беше кратка и не беше кой знае колко трудна,но доста кална).Понацапахме малко байковете и излязохме на едни поляни.
Тук вече имаше и крави и слънце и Каракачанка!Не ни закачи и тръгнахме да се връщаме по асфалта към старт-финала.Доста време карахме на леки предавки да разпуснем краката и да се уталожи млечната киселина в мускулите( така се възстановява много по-бързо и качествено) и след всяко по-тежко състезание,тренировка се прави разгрявка поне 10-20 минутки лекичко и на леки предавки.
Така де стигнахме пак финала,аз се повъртях малко и тръгнах към хижата да си оправям багажа,къпане...
Горе на чешмата отпред се къпеха-миеха от калта и солта от състезаниетоТеодора и Калина мисля!Хубава гледка,ама аз си продължавам с разгрявката и въртях около хижата с байка нагоре-надолу поне още 5 минутки.
И по едно време виждам един състезател - не бях сигурен,че е Людмил,но инстинктивно знаех,че е той.Някакси това,че кара ми се стори много странно.Учуди ме това,че сякаш продължаваше да кара по трасето и да се състезава.Тръгнах след него и му викнах защо караш още или как си,но той не ме чу и аз се прибрах в хижата и скоро забравих за случката.

Какво нещо е живота - всички ние и всички събития около нас са така навързани и сме свързани едни с други много повече отколкото си мислим.
Но това е друга тема - ще философстваме над тези метафизични теми на живо друг път.

Лека вечер от мен и Людмиле - наистина на мен ми прави впечатление как участваш редовно вече на всички състезания както и още 5-6 момчета и се надявам скоро време да има повече плътност в резултатите в челото и средата на състезанията и да става по-оспорвано и интересно.

Наздрави!

:beer: :beer: :beer:
Pinky76

Рейтинг: 2000

Мнениеот LIL » Вто Юни 18, 2013 8:30 am

Tошко :liplick: Много се радвам, че има и толкова положителни хора сред нас :) Благодаря за добрите думи :peace: На мен ми е малко късно да атакувам челото...виж средата по бива :D Не че се чувствам престарял (това го казвам само заради млладите байкърки :eyebrow: ) Но все пак организма си има някакви граници, което не означава, че не се пускам винаги с хъс. Решил съм да ви забавлявам и тази година у Елита, пък по нататък ще се преместя някъде на по сенчесто където ми е мястото...или пък кой знае :) Просто усещам, че мазохизма у мен лека полека намалява пък и обичам да се забавлявам и с други неща и смогвам да се пускам в 3-4 състезания на сезон...общо 10-тина досега :D

Поздрави и от мен и до събота ;)

:beer:
Аватар
LIL

Рейтинг: 1789

Мнениеот RastaWarrioR » Вто Юни 18, 2013 11:21 am

Айде Дядо Лари готов ли си :)
Изображение
Аватар
RastaWarrioR

Мнениеот LIL » Вто Юни 18, 2013 11:30 am

Ей, гъзе :D Напомпай си гумите :)
Аватар
LIL

Рейтинг: 1789

Мнениеот edinmilion » Вто Юни 18, 2013 1:15 pm

Това с четвъртото място в класирането си беше награда на съдбата, за дето се записа у Елит :bowdown:
А дано има повече като теб! :beer:
edinmilion

Мнениеот Admin » Вто Юни 18, 2013 1:50 pm

Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот MuTeB` » Сря Юни 19, 2013 6:43 am

Състезанието беше Супер ..!
Ето една обща снимка ... http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 995&type=1
а по-късно ще кача и останалите... :wavey:
Поздрави ! :agree:
Аватар
MuTeB`

Рейтинг: 1287

Мнениеот Admin » Чет Юни 27, 2013 2:17 pm

XCO Pro Cup Sofia 2013 - галерия
След известно забавяне, ето и малко кадри от моя милост... за съжаление не много хубави, тъй като не очаквах да е толкова тъмно в тия люлински гори и не бях взел достатъчно силна светкавица. :banghead:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Предишна

Назад към Състезания