Маратон Шуменско плато

Форум за обявяване, организиране и обсъждане на състезателни прояви. За да е състезателна една проява, тя трябва да включва съревнованието като предварително и официално обявен елемент.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 700 / 10
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Re: Маратон Шуменско плато

Мнениеот Radost_nezemnA » Пон Авг 26, 2013 8:15 pm

Не мога да не се включа с голяма благодарност към Анелия и Илчов баир за невероятното изкарване на неделният ден из това вълшебно кътче Шуменското плато. Все още пред очите ми минават картини от трасето, по което карах. По време на 30те километра се редуваха прохладни горички с хубави широки пътеки, и тъкмо като ти стане мрачно пред погледа и хладно, излизаш на огряна от слънце полянка, с доволен баир, който да ти сгрее кръвта. Невъзможните спускания и изтощителни баири бяха (почти :D ) подминати, за разлика от прекрасни тънки пътечки между летни храсти и треви, арки от зелени дървета и няколко гледки към града. Почти като на кино :popcorn: Не ми стигат думите просто...
Организацията: повече от перфектна.
Наградите: много хубави, а имаше и за всички. :^:
На печелившите - честито :clap:
С нетърпение чакам следващото събитие на платото.
Аватар
Radost_nezemnA

Рейтинг: 1222

Мнениеот ИНОПЛАНЕТЯНИН » Вто Авг 27, 2013 8:08 am

И аз като напълно случайно попаднал на състезанието ("случайно" - много идиотска дума :D ), макар и абсолютно неподготвен по всички параграфи, искам да изкажа няколко персонални благодарности - на пича, който ни "измиташе" през цялото трасе - много го измъчихме да ни изчаква през цялото време :D На човека със зеления трактор "Kona", който ми услужи с обувките си, че инак бях загубен :rofl: На контролните постове, особено на този до кариерата :eyebrow: Благодарности на Анелия и на целия "Илчов баир" за прекрасната организация - трасето беше повече от перфектно :bowdown:
Аватар
ИНОПЛАНЕТЯНИН

Рейтинг: 1588

Мнениеот Ивайло » Вто Авг 27, 2013 9:58 am

Изключително състезание! Браво на Анелия и "Илчов баир"! :clap: Специални благодарности на хората, "измислили" 60 километровото трасе. Разбиха ми детските представи, че Шуменското плато е равно - близо 1400 м. положителна денивелация! :D Изключителни спускания и сингъл трак, от които "Мечката" беше едно от най-безобидните. :) Надявам се това състезание да стане традиция в следващите години, заслужава си! :agree:
Аватар
Ивайло

Рейтинг: 1482

Мнениеот wheels » Вто Авг 27, 2013 10:26 am

Ще помоля, ако някой участник е направил трак на 60км да го пусне тук. Предният трак е съединяван от няколко трака и данните му не са много коректни. :)
Аватар
wheels

Рейтинг: 1303

Мнениеот Ивайло » Вто Авг 27, 2013 11:02 am

wheels написа:Ще помоля, ако някой участник е направил трак на 60км да го пусне тук. Предният трак е съединяван от няколко трака и данните му не са много коректни. :)

Само с Това мога да съм от полза - реално изминатото от вчера.
Аватар
Ивайло

Рейтинг: 1482

Мнениеот wheels » Вто Авг 27, 2013 11:23 am

Благодаря, все нещо си е. Интересно ми е, че дава много големи разлики в денивелацията.
Аватар
wheels

Мнениеот cdrecordable » Вто Авг 27, 2013 11:45 am

Номадите от румъния са пуснали трак в групата им. Като го видя на компа ще го постна.
cdrecordable

Рейтинг: 1282

Мнениеот plameniliev » Вто Авг 27, 2013 12:05 pm

Поздравления и от мен за страхотната организация. Маршрута беше супер :)))

Относно

wheels написа:Ще помоля, ако някой участник е направил трак на 60км да го пусне тук. Предният трак е съединяван от няколко трака и данните му не са много коректни. :)

Ето моя Garmin workout, с уговорката че се обърках малко на две места - в самото начало обиколих по някакво шосе вместо напряко през гората и вторият път пропуснах отбивката и се върнах след около 50м въпреки голямата стрелка и големия хикс малко по-нагоре :)
plameniliev

Рейтинг: 1340

Мнениеот wheels » Вто Авг 27, 2013 12:23 pm

Намерих го: http://www.strava.com/activities/77327979
П.П. Догодина над 100 участници! :D
Аватар
wheels

Мнениеот nickpan » Сря Авг 28, 2013 5:28 pm

ИНОПЛАНЕТЯНИН написа:И аз като напълно случайно попаднал на състезанието ("случайно" - много идиотска дума :D ), макар и абсолютно неподготвен по всички параграфи, искам да изкажа няколко персонални благодарности - на пича, който ни "измиташе" през цялото трасе - много го измъчихме да ни изчаква през цялото време :D На човека със зеления трактор "Kona", който ми услужи с обувките си, че инак бях загубен :rofl: На контролните постове, особено на този до кариерата :eyebrow: Благодарности на Анелия и на целия "Илчов баир" за прекрасната организация - трасето беше повече от перфектно :bowdown:

И аз се присъединявам към колегата ,благодаря !
0888008095 Skype nickpan_rs , [email protected]
nickpan

Рейтинг: 1245

Предишна

Назад към Състезания