от ema_concept_creative » Сря Окт 23, 2013 12:15 pm
Снощи получихме имейл с молба да им изпратим резултатите с UCI кодовете на състезателите. Преди малко им изпратих всичко оформено и готово да го изтрелят към UCI - надявам се да го направят. Доколкото разбрах след скандала са ги изпратили, но от там са им ги върнали, защото нямало кодовете на състезателите... цитирам и-мейла си от преди малко:
"Прикачен списъкът готов за изпращане към UCI.
Това е вече трета поредна година, в която резултатите от Националния шампионат не са изпратени към UCI и следователно нашите момчета и момичета не получават полагащите им се точки, които въобще не са малко. Като цяло това е ангажимент на главния секретар на състезанието, в случая Радослав Първанов, на който аз лично съм му казала за това и съм го попитала дали ги е изпратил, но явно отново сложната работа да се изпрати един имейл не е свършена... както и да е. Сезона приключи и точките вече нямат значение, но все пак би било добре ако резултатите им бъдат отразени, защото не е коректно спрямо самите състезатели. Моля за потвърждение, че е получено от вас и от UCI и резултатите са приети и отразени на сайта им - благодаря предварително."
Така че очаквам да ми отговорят, а също и ще следя дали ще отразят точките. Когато има някакво развитие ще пиша пак.