^_WhitE_DeMoN_^ написа:mover написа:Може да е

, но според мен е важно!
ema_concept_creative написа:С нашите приятели от Бушмилс, които са партньори на състезанието и ще се грижат за градуса на настроение по време на събитието, решихме да направим един забавен конкурс... Най-атрактивния участник ще бъде избран от специално жури и ще бъде награден с бутилка Бушмилс, която да сподели с приятели
Това е "пряка реклама" и обещание да се подари алкохолна напитка на непълнолетни на спортно състезание.
Според мен и 4-те неща са забранени от Закона.
Надявам се, че е недоразумение.
Пише, че ще подарят бутилка, нищо не е казано за съдържанието й
И аз съм на мнение, че алкохола на такива мероприятия е неприемлив фактор.
Бутилката ще бъде подарена на пълнолетен участник. За останалите има други награди.
По наши наблюдения хората които биха се включили в подобен формат не са много и са основно пълнолетни лица - Зозката, Любо Бирата... , които и без това правят шоу и за това решихме да ги зарадваме малко и да им дадем допълнителен стимул.
Не виждам какво лошо има в края на тренировъчния ден хората да се позабавляват малко и да се подготвят за предстоящото "байк" парти - хората които карат не могат да се забавляват ли?! Не мисля, че е така - даже напротив - помня доста силни преживявания - песни, танци и како ли още не

Общо взето винаги основната цел на зимния дуел (като изключим състезателната част) е била да се съберем, да се позабавляваме и да дадем приятен старт на предстоящия сезон, който е бил знае за какво става въпрос и поради това мисля, че няма нищо лошо

от мен!