Аз току що говорих с организаторите и те ми казаха,че ще е както и предишни години.Та нека остане тук темата,може да се запалят повече хора,особено от близките градове.Мийковци и Елена се намират в Стара Планина в близост и до Велико Търново и Габрово,а и Сливен,Казанлък и Стара Загора от другата страна на Балкана:
http://maps.google.bg/maps?rlz=1T4GGLL_ ... =bg&tab=wlКолоезденето ще е със състезателен характер като има изискване за каска,ръкавици и желателно е протектори за спускането.Няма стартова такса.
Не се набляга толкова много на състезателната част,а на това всеки да си изкара добре съботата и неделята сред природата.
Каза също,че ще има грамоти и награждаване на най-бързите от двата дена в неделята на площада на село Мийковци както си спомням от единственото ми участие преди години.Та с две думи - скромно организирано мероприятия на което се събират момчета със състезателен дух всяка години и за баира и за спускането,а останалите си правят кефа всеки по своему.
Аз бих участвал,стига да се разберем и да дойдем с приятели.Тъкмо една добра тренировка.И дано дойдат и повече момчета да се понапънем малко нагоре.Помня,че беше интересен маршрута и двата дена.
Поздрави Тодор!