B-Real Rangelov написа:немисля че е праврлно кокато нкои пострада по вина на организаторите те да не носят отговорност
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
diddy написа:На мен пък лошо впечатление ми направиха маршалите... не можеше ли да се вземат малко по-възрастни и адекватни хора за тази работа? Как може на финалите на UCI някакъв с дърт борд да се изсипе на трасето преди скока във 4Х-са и след него да тича друг при положение, че от завоя влизаше състезател?????
diddy написа:На мен пък лошо впечатление ми направиха маршалите... не можеше ли да се вземат малко по-възрастни и адекватни хора за тази работа? Как може на финалите на UCI някакъв с дърт борд да се изсипе на трасето преди скока във 4Х-са и след него да тича друг при положение, че от завоя влизаше състезател?????
caspar написа:http://bike-bg.com/shambhala-open-cup-class-2-helmet-kam/ - Хелмет Кам
TheUndertaker написа:С риск да ме наредите. Мисля , че от четирите дена, които прекарах на Сопот и извървях доста километри нагоре и надолу, покрай снимането.
Мога да обобщя положението с маршалите така - Имаше хора, които си вършеха ужасно съвестно работата, имаше хора които не си я свършиха и не бяха за там.
Но да обвинявате на общо основание, всички няма смисъл. Може конкретно да назовете постовете в които хората според вас, не са се справили добре, организаторите да си правят сметката за в бъдеще. Само с нареждане и оплакване няма да помогнете да се подобри нещо.
хахаххаххахаххахахха много правилно!!!TheAnimal написа:Те мършалките са там за да си намерят някой да им почеше катериците
idaivan написа:Случайно някой да знае как или къде мога да видя кой ми е USI номера(защото не го знам)? Благодаря предварително
VOVA написа:хахаххаххахаххахахха много правилно!!!TheAnimal написа:Те мършалките са там за да си намерят някой да им почеше катериците
marfi написа::offtopic:idaivan написа:Случайно някой да знае как или къде мога да видя кой ми е USI номера(защото не го знам)? Благодаря предварително
Ако имаш UCI лиценз, то кодът се образува по следния начин:
Държавата издател (BUL) + рожденна дата във формат (гггг/мм/дд)
Тоест: BUL19860206 е моят.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта