"Това горното дъщерна страница на http://www.dragbicycles.com/ ли трябва да се явява?
Или нескопосан опит за реклама на отбора?"
Отговорът и на двете е НЕ. Това е собствен проект на Росен.
"Всъщност малко излишни въпроси, защото още от първото си изречение си проличава за какво иде реч..."
Предполагам си добре запознат с програмата на състезанието и какви категории имаше в него? И че категория Ветерани нямаше?
Причината за всичко това бе - това което е написано в сайта - предложението за брак на Любо. И за да не ме контрираш, че това е "Реклама на Драг" или "Реклама на отбора" ще ти кажа само че това е лично решение на Любо подпомогнато организационно от екипа на състезанието.
След твоята забележка очевидната пунктуационна грешка явно бе поправена

"Ако ще се претендира за "Последните новини от световната и БГ байк сцена!" поне гледайте да не е толкова очевадно за какво иде реч..."
Аз лично преди да пиша подобно нещо бих разгледал по-обстойно сайта. Има доста интересна информация, която не е свързана с Drag или Drag Racing.
А това кой е най-добрия отбор мисля че два златни, един сребърен и един бронзов медал са достатъчно доказателство за това.
Pupinator OUT

ПП: Държа да подчертая, че нямам нищо общо със сайта на Росен. Просто излагам позицията си

ПП2: Това е лично мнение.