TheAnimal написа:zax983 написа:А защо да не мога да мина с шосейката по това трасе, особено както няма да вали, според прогнозите де :}
Моля те, карай маратона с шосейка
Ми аз... такова... Намерих си друг транспорт и реших да не я взимам с мен шосейката... Щом няма да ме пуснат на трасето с нея...
Но все още не съм тръгнал, имаш време да ги разубедиш. Аз тъкмо снощи си прецаках и задната червена светлина, така съм напълно извън изискванията, по абсолютно всички точки! От друга страна имам достатъчно брада и коса за да може да се сметне за каска :]
Отделно и не съм спал тази нощ, а преди няколко дни направих дузина клека с щанга 100кг и още сядам и ставам като 100 годишен старец, но интересно че почти не усещам тази мускулна треска при каране на колело... Проверено е и на секса не ми пречи, така че няма да се възползвам и от многобройните предложения за анална стимулация. Моля да ме извинят мераклиите, но съм достатъчно потентен, пък и лошо бия, не е добра идея да заплашват аналната ми девственост :]
П.П. За теб специално, за следващия маратон ще се подготвя да изпълня всички изисквания с шосейката и да направя шоуто :]
Успех на всички!