TheAnimal написа:Ема, направи си една статистика м/у участници на предното състезание и участници на шампионата. Колко състезатели е имало, който на са в отбор. Все пак на повечето състезатели в отбори, отбора поема разходите. И ще видиш, че тези 50 лв за два дена са спряли доста народ. Нали идеята е популяризиране
Извиняма се преувеличих с 3-4 минути за закъснението. С ПСС-то си говорих ме как вече е минал половин час и още няма старт.
Когато нещо се организира, то трябва и да се планира. За пример ще ти дам програмата в Сопот, където трасето е по-дълго, лифта е три пъти по-бавен и има доста повече участници.
Sun 08:00h 11:00h 3h DH Timed Training DH (full track)
Sun 11:30h 14:00h 2h30m DH Qualification
Sun 15:00h 18:00h 3h DH Final
Погледни и програмата която са изготвили за неделя. Не логично е.
Нищо лично към Бороспорт, много към определени хора в ядрото на спорта ни.

Животно,
Първо бих ти пожелал приятно прекарване на лифта в Сопот, приятно чакане...
Има едно растение (билка) - казва се "лайкучка" - може би то трябва да ти бъде никнейм...
Да беше състезател - тогава мнението ти относно закъснение и каквото и да е щеше да е от значение... Сега просто си лаеш и замърсяваш ефира с глупости, които всъщност не са в твоята компетенция.
Като даваш пример с програма написана на Microsoft Word се замисли или се информирай дали тя се осъществила... Поне веднъж... Бил съм на всички състезания там (също като теб като зрител)...
Относно парите - 50 лева и колело за 7000 лв... Съжалявам - и аз искам да съм Simon Dumont (ски, ако не знаеш), но не мога да бъда, защото не съм толкова добър, за да си намеря отбор, който да ме издържа или не съм толкова богат, за да го направя сам. Това е живота - плащаш си като поп, независимо дали ти харесва или не... Така че, по-добре замълчи и направи нещо за спорта от друга гледна точка. Инак си онази билка, спомената по-горе
Никой не е заставен на сила да се състезава - това е като избора на кисело мляко в магазина - плащаш 3 лева за био и 60 стотинки за айрано-подобно. Личен избор... Ако ти имаш опцията да организираш нещо за такса от 5 лева или даже никаква - давай, но не можеш... Затова - запази мълчание и не лай, защото куче, което лае, не хапе, а само дразни околните.
Освен това жена да размахва средни пръсти - къде ти е възпитанието... Словесната ти пумия започна преди състезанието и продължи само с к.... за Боровец. Просто явно обичаш да те хранят, защото постъпката ти е силно интригантска и слабо аргументирана. Казваш - това може да стане така, но едва ли знаеш как. Да не си комунист?
По-здрави!