maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
diddy написа:Днес не им работи централния офис, аз ходих до по-малки, но ми казаха, че от Централния взимали полиците или нещо си там си ...
PRObably1 написа:diddy написа:Днес не им работи централния офис, аз ходих до по-малки, но ми казаха, че от Централния взимали полиците или нещо си там си ...
Лош късмет,но все пак говори с организаторите може да се измисли нещо да се надяваме
diddy написа:PRObably1 написа:diddy написа:Днес не им работи централния офис, аз ходих до по-малки, но ми казаха, че от Централния взимали полиците или нещо си там си ...
Лош късмет,но все пак говори с организаторите може да се измисли нещо да се надяваме
Намерих офис - в супермаркет Елемаг до Химическия факултет на Софийски![]()
![]()
евала на мацката, че работи до 21:00 и имаше всичко необходимо, иначе бях загубена ..
An Alien Hoopajupe написа:Не приемам съвети от човек с Кондьо на аватара .
Kiikes написа:Задължително ли е с предна и задна или може само с задна ?
Jabsco написа:В деня на състезанието нашите приятели от Bike Store Extreme ще предлагат безплатен сервиз за всички участници, имащи проблеми с колелата си. Магазинът е на 5 минути с колело от парка, който има нужда ще бъде упътен как да стигне.
lorda1 написа:А за декларациите?
diddy написа:PRObably1 написа:diddy написа:Днес не им работи централния офис, аз ходих до по-малки, но ми казаха, че от Централния взимали полиците или нещо си там си ...
![]()
евала на мацката, че работи до 21:00 и имаше всичко необходимо, иначе бях загубена ..
HepBeH_XaMcTep написа:към края на седмицата
HepBeH_XaMcTep написа:На пръв поглед имам силни кадри!
към края на седмицата очактайте галерия в блога ми:
http://peters-photo.net
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта