Оставяйте след себе си единствено добро впечатление.
Fujitzo написа:Резултатите са каша за сега, но това ще се оправи. Там съм с време 5:42а реалното е с 2ч отгоре. Супер доволен съм ! Като за първа обиколка , време под 8ч .. лол. Имам чувството че карах на адреналин през повечето време. Почивките ми смъкнаха супер много - километража на колелото показваше 6:24ч общо караемо време, а завърших за 7:39 , значи имам 1:15 мин почивки.. хах. Липсва ми издръжливост - краката ми омекнаха на Кладница, после след язовира, а в Чуйпетльово умрях за 20 мин... нз къде съм натрупал толкова почивка... както и да е. Бтв на края километража показваше 92.5 км, някой с подобен резултат ? Би трябвало да е точен, доста си играх да меря точно колко мм е обиколката на гумата..
Още веднъж страхотно състезание се получи !![]()
ckaym написа: ...
Някой да знае как (и дали) са се класирали тези с тандема?Ако са успели - шапка им свалям!
Raffy написа:- 6:28:43 ч. - общо време през което съм карал
- 96.33 км. - старт - финал.
bobbeliata написа:Би ми било итересно да прочета, ако на някой от финиширалите с време под 5 часа, му се споделя тактиката си. В смисъл, спирате ли някъде, какво и колко ядете, вода или друга напитка пиете, какво ядете преди състезанието... такива неща...
Предполагам и на други хора ще им е интересно.
Pinky76 написа:Поздрави Тодор!![]()
![]()
![]()
Pinky76 написа:..............
joropc написа:Pinky76 написа:..............
Тошеее, а коОлото, къде го забрави? Ти, с "Украйна" ще минеш ли Обиколката за под 5 часа?
Ако ми кажеш, че ще я минеш, идвам веднага където си да ти целуна ръка.
stilo написа:Raffy написа:- 6:28:43 ч. - общо време през което съм карал
Дължината на обиколката по GPS е 88,9 км. Без загубване!
bloc написа:...ето тук намерих някакви http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 1326233936
Raffy написа:...тези 88.9 км...
Raffy написа:stilo написа:Raffy написа:- 6:28:43 ч. - общо време през което съм карал
По принцип не вярвам много много на новите технологий. Но тези 88.9 км. ги покажи на организаторите, все пак обиколката се води, че е 100 км. Отвратително е, че е с повече от 10 км. по-малка.
Raffy написа:stilo написа:Raffy написа:- 6:28:43 ч. - общо време през което съм карал
По принцип не вярвам много много на новите технологий. Но тези 88.9 км. ги покажи на организаторите, все пак обиколката се води, че е 100 км. Отвратително е, че е с повече от 10 км. по-малка.
bloc написа:здравей те,
някой няма ли да покаже някоя снимка от това събитие? ...започнах да го забравям![]()
ето тук намерих някакви http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 1326233936
dobber написа:По-тъпо щеше да е, ако се казва "Обиколка на Витоша - 93,418 - за да са доволни байкърите от mtb-bg".
vlassadar написа:... Иска ми се някой от бързаците да врътне Обиколката или Ралито Черни Връх с камерка и на по-интересните пътечки да снима, сигурен съм че ще останем изумени от скоростите.
Никой не споменава нищо за Биг Еър Бег, нямаше ли?
colson написа:Какво значение има дължината на Обиколката, след като самата Обиколка е била под въпрос!? Струва ми се, че това е по-важната тема.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта