Така де, няма да ми е гот да си изкалям кожуха!!!

Всеки да си предвиди топли дрехи, един комплект сухи дрехи и
  Всеки да си предвиди топли дрехи, един комплект сухи дрехи и 

- ако се пребиете, идва ред на ПЛАНИНСКАТА ВИ ЗАСТРАХОВКА, или идват момчетата от ТУК (не са ни спонсори!)
 ))
))
 Re: съБитие М.Ъ.Р.Д.А.Г.А.С.К.А.Р. - есен 2010г.
 Re: съБитие М.Ъ.Р.Д.А.Г.А.С.К.А.Р. - есен 2010г. --Хмм,интересни препятсвия......кой ли пък ги е правил.....
 --Хмм,интересни препятсвия......кой ли пък ги е правил.....  

DЪrty Muddy
DЪrty Muddy
 - а за кълбо напред дават ли се -20сек?
 - а за кълбо напред дават ли се -20сек?

kvelikov написа:Нещо важно за съБитияните, които ще се пробват на FR-трасето (Смели):
- умишлено пазим в тайна местонахождението му, за да има равен старт за всички
- в неделя (31.10.2010) е АБСОЛЮТНО НЕДОПУСТИМО да се търси, тренира и разучава ПРЕДИ 14.30 часа!!!
Наш С.К.А.лен патрул ще съблюдава спазването на това правило и всеки, който бъде забелязан да "ровичка" наоколо,
ще бъде дисквалифициран!

BaSe_FoX написа:Последен въпрос .. 1 по един ли ще ни пускат или всички заедно за смелите става въпрос
и ако не скоча 120ката значи ли че сам дисквалифициран или наказан с секудни и има ли път до нея за да я преодолея или тряя да я скоча

borislav написа:BaSe_FoX написа:Последен въпрос .. 1 по един ли ще ни пускат или всички заедно за смелите става въпрос
и ако не скоча 120ката значи ли че сам дисквалифициран или наказан с секудни и има ли път до нея за да я преодолея или тряя да я скоча
Еее, човек чети бре
Ето и това което те интересува
viewtopic.php?f=5&t=78308&start=210#p680740

azsa-bachinito написа:Ко стана с групата, която щеше да тръгва от Младост. Последно от къде, кога и в колко ще се тръгва?
BaSe_FoX написа:borislav написа:BaSe_FoX написа:Последен въпрос .. 1 по един ли ще ни пускат или всички заедно за смелите става въпрос
Еее, човек чети бре
Ето и това което те интересува
viewtopic.php?f=5&t=78308&start=210#p680740
там няма това което ме интересува май ти не си го чел за да ми го даваш защото има различна информация от търсената от мен затова питам
 DЪrty Muddy
DЪrty Muddy

Събитието е насочено към максимално широк кръг хора, така че и трасето е съобразено с възможностите на средностатистическия планински колоездач в България

spirov92 написа:

Vikingonbike написа:От мен, като спомуществувател идва идеята, да мина през Била Младост, ако ще се събират там много хора, и да ви натоваря раниците и прочие тежащи неща и да ви ги доставя на старта. Същото мога да направя и на други сборни пунктове
Пишете тук какво мислите по този въпросТ. Аз съм насреща

Забавлявайте се
 Забавлявайте се  Завиждам ви за FR трасето
 Завиждам ви за FR трасето 

PiCoZzZeN написа:Здравейте ! Не съм чел темата , може да присъствам на състезанието , но имам един въпрос - ФР трасето става ли за дългоходови колела ? Благодаря предварително

Поздрави !
ko3er написа:Ц..само за шосейки става..
 ФР трасето ще е само за инвалидни колички и триколки
 ФР трасето ще е само за инвалидни колички и триколки  

?
  ? 

edinmilion написа:Спускаме от Била Младост към ж.к. Дружба, минаваме по бул. "Христофор Колумб", "Източна тангента", километър-два през кв. "Христо Ботев", излизаме на "Ботевградско", там свиваме на разклонението за Кремиковски Манастир и само напред през Челопечене и Кремиковци.
На Манастира не съм ходил, но ако се наложи ще извадиш GPS-a след Кремикоци

Sartor написа:Утре да не забравите да си оправите часовницте - връщат се с един час назад!

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта