Хайде и аз да се обадя
Страхотно беше! Наистина невероятно и много силно преживяване!
Времето беше перфектно и поне на мен мнооооого ми помогна! Толкова много, че неусетно се озовах доста по-напред, отколкото очаквах да бъда. Усещането беше невероятно! Но май попренебрегнах умората. И на спускането след горичката след Чуйпетлово на най-стръмните камъни... Кофти. Не успях да овладея скоростта и... к'во да ви кажа - фул контакт. Веднага щом се осъзнах се дръпнах от пътеката встрани в тревата - това го казвам изрично, защото е важно. (Имаше немалко младежи, които просто си спираха на пътеките и създаваха реална опасност да връхлети някой върху тях. Не им се дразнех, просто им казвах да не стоят там - бяха почти деца и едва ли има как да знаят всичко или да преценят нещата.) Както и да е. Та полежах си в треволяка, събрах сили и станах. Продължих и си вярвах, че както и друг път - просто ще ми мине. Продължих и след контролата на Ярлово. Стигнах почти до жиците и си дадох сметка, че ако продължа ще е голяма глупост. Голям рев му дръпнах.

Кво да се прави, нали съм женка ;-). Ужасно, ужасно ме хвана яд, че няма да завърша. Ако ще последна, но да стигна до финала..
Прецених, че контролата на Ярлово ми е по-близо и се върнах там, да си ме прибират. Докато се връщах и чаках се размимах с над 40 човека и почти всички бяха много загрижени - благодаря им!
На Ярлово имаше още едно закъсало момче, коeто чакаше брат си да го вземе с кола. Той пък дойде с 2-ма натоварени вече пешаци. Така се оказахме 2-ма отпаднали велосипедисти и 2-ма пешаци за "извозване"

. Както се шегувахме - "куцо х2, кьораво и сакато".
В крайна сметка ме шинираха на Брезите със съмнение за счупена капачка и ме натириха да ходя по болници за снимка. Та дотам безславно приключи моята славна 2-ра обиколка.

Да не се обаснявам повече.
Univer welo написа: Моля се за девойчето с шинираното коляно / пак Ярлово / - травмата да е малкия дявол. Бързо оздравяване!
Да благодаря за пожеланията и да кажа на колегата, дето по ника не се сещам кой е, че съм добре. Няма счупване. Казаха "тежка травма" и да лежа известно време. Хапченца, лед на коляното, мазила... Скоро пак на педалите! До догодина има време

Поздрави на всички, които карахме и най-вече на тези, които завършиха!
А за машините - респект!!