RastaWarrioR написа:С 40-50 на ХЦ състезание редовно се кара

а ръкавиците са за да не изпуснеш кормилото когато са ти потни ръцете. Ако на теб не ти се случва то явно стискаш здраво което мори допълнително и автоматично те слага в графа любители и т.н.
Man, ти явно си професионален състезател и ги чаткаш нещата
И да, любител съм, лошо ли е ? Нямам времето и парите за да се отдам сериозно, а ако ги имах, може би щях да го направя още преди поне 10 години! А вашите коментари на моменти ме карат да се чувствам като много невеж и едва ли не пълен "луузър", поради факта че от скоро проявих сериозен интерес отново към колоезденето и смятам да ми стане като хоби. Бъдете по - снизходителни и обръщайте внимание кой какви предпочитания има, не налагайте все вашето мнение.. Да стисках кормилото, защото на широката камениста пътека изпреварих сума и народ, нямам представа с колко км. съм се пуснал но колелото не спираше да се тресе, и ако нямах физическата подготовка да го одържам, най вероятно щях да се размажа на някое от тези спускания! Велосипедът с който направих обиколката е Крос Спринтер за 240лв ако не се лъжа.. Как да не стискам здраво кормилото

то че е и късо дори, което прави натоварването още по - голямо... и тук ще вмъкна и малко опровергателни думи на тези който не спират да се лигавят с фразите " парково колело " и т.н. Достатъчно луд и способен съм да завърша подобно състезание и с такова колело, без да се очистя, максимално да се съобразявам с останалите и в същото време да съм в средата на пълната класация, че и с малък френски ключ + лула 13, резервна гума отверка с накрайници, метална щангичка за смяна на гуми, свински опашки,клещички,секачки, анцунг горнище и долнище + ежедневния ми багаж(малка чантичка) та с всичко това в раницата.. Е да, повече съм се натоварил, не ми е това целта, просто за момента ми се караше на обиколката, с това разполагах, това карах, накефих се, представям си как ще се кефя на съвременно байкче в планината

... Зимата пусках тема за съвет за нов байк, но в последния момент ми се развалиха финансовите разчети и видях байк през крив макарон. Може би за добро, сега поне си знам какъв байк желая, като навлизащ в спорта. И пак към опитните се обръщам с молба, СТИГА ХОКАЛИ съветвайте повече и не се дръжте надменно " слагам те в графа любител" Ами слагай ме аз те слагам в графа "дразнител"