King Rat написа:Аааа искам да попитам дали може да се регистрирам ,там, на първия ден от състезанието или трябва задълвително в интернет ?
Race fee
Race fee for riders with online registration:
DH – 40lv / 20 Euro (lift pass is included)
4X – 20lv / 10 Euro
Trial – 10lv / 5 Euro
For registration after the deadline the race fee is:
DH – 60lv / 30 Euro (lift pass is included)
4X – 40lv / 20 Euro
Trial – 10lv / 5 Euro
dido_nitrous написа:Защо в сайта пише Shambhala 30.04-02.05.2010 а има програма и за четвъртък? Ще има ли безплатен лифт и в четвъртъка?
dido_nitrous написа:Защо в сайта пише Shambhala 30.04-02.05.2010 а има програма и за четвъртък? Ще има ли безплатен лифт и в четвъртъка?
desinceto_st написа:Не е това декларацията, която трябва да се подпише.
desinceto_st написа:До един час декларацията ще е готова. Всеки който има нужда от нея да ми пише на e-mail-а или да ми прати своя e-mail на ЛС
Night_Falcon написа:Aко ще е всеки по отделно по e-mail, ще си загубиш доооста време. Не е ли по-лесно да я качиш тук
EccentricMOTION написа:1. По темата за декларациите - хората които са пълнолетни/18+/ трябва ли да попълват декларация?
2. Също така - изисква ли се задължителна застраховка?/медицинска, планинска, има ли минимална застрахователна сума/
Тъй като не получих отговор на мейла от организацията питам за 3ти път във форума. Искам отговор от компетентен човек, а не справка колко ми струва репатрирането от ППС...Доволен съм и на отговори Да и Не, без обяснения. Благодаря Ви предварително.
desinceto_st написа:Не е това декларацията, която трябва да се подпише.
Tonkata1 написа:Абе аз ли съм сляп или декларацията я няма на сайта ?
C_Mo написа:325 записани за dh към този час
пуашим се!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 2 госта