от kvelikov » Нед Окт 31, 2010 8:29 pm
Още не мога да си събера главата, но ще опитам, за да съм честен към четящите Форума и желаещите повече Инфо.
Първо, искам да благодаря на :
- всички от С.К.А., които помогнаха и повярваха, че можем да правим такива неща. Пичове, оттук нататък - все така ще е ...
Железо сте!
- Йосиф и Жоро (Нашата група), както и на яката двойка (Миро и Девойката), които си свършиха перфектно работата по постовете
и страшно много ни помогнаха!
- всички спомоществуватели, че се включиха и позволиха толкова много хора да си тръгнат с награди!
- всички съБитияни (над 110 човека!), които ни уважиха с присъствието си и повярваха във форматa М.Ъ.Р.Д.А.Г.А.С.К.А.Р.
- Wouter, Бокича, мамутите, Тошко и всички П.Р.О.-та, които ни уважиха и показаха, че освен шампиони, са и хора!
- съБитияните извън София (Габрово, Бургас, Пловдив и още от къде ли не...), които биха път дотук и участваха! Респект!
- Админ, че със сайта и съветите си застана зад нас!
- Светльо, "артелчикът", който ни нахрани и напои!
- всички, които в момента не се сещам да назова, само защото процесорът ми е яко овърклокнат и скоро ще изпуши...
Второ, искам да се извиня на:
- всички изгубили се (независимо по каква вина), че малко или много са усетили някакво разочарование.
Знам как аз се чувствам в подобна ситуация и затова пиша горните редове.
Ще направим всичко възможно в следващите съБития да минимализираме тези рискове!
- всички, които няма да влязат в класическо класиране от типа ВРЕМЕ-МЯСТО. Поради масовите изгубвания и напредването
на времето, взехме соломоновото решение да класираме с време и място само първите четири в група.
За останалите, за да е по-справедливо, ще бъдат изброени в списък по азбучен ред.
- на майка ми, че днес сигурно е била "най-желаната" жена в района на Кремиковци...
Трето, искам да споделя, че:
- FR-трасето беше НЕЧОВЕШКО!
- гледайки лицата на публиката и FR-съБитияните, се чувствах поне малко горд, че това се случва.
Основен виновник за тези скали е Админ, а за всички "подобрения" и шукарии, които го направиха определено ПРО,
поемам цялата вина, заедно със С.К.А.-отбора.
- съм МЕГА-приятно изненадан от малките (на по 15-16-17 години), които направиха спускания като по учебник и заслужено
обраха първите места.
Браво, мишоци!!!
И понеже за мен денят тепърва предстои (афтърпартито за Helloween, на което най-вероятно кротко ще заспя в някоя кака),
искам да ви уверя, че М.Ъ.Р.Д.А.Г.А.С.К.А.Р.-ри ще има още и по много!
Благодаря на всички!
П.Р.О.
1. Уоутър Клепе 3.15
2. Тодор Ангелов 4.07
3. Бойко Бокичов 4.25
4. Николай Коев 4.45
Бързи
1. Иван Радев 2.27
2. Борис Киряков 2.45
3. Николай Манолов 2.59
4. Пламен Господинов 3.09
Bitches
1. Натали Янакиева 2.43
2. Савка Йондова 3.05
3. Катя Юрукова 3.06
4. Милица Джуркова 3.17
Сръчни
1. Асен Ганев 2.41+знаменце
2. Андрей Асенов 2.43+знаменце
3. Николай Стаменов 3.04+знаменце
4. Борис Цекулов 2.46 (без знаменце)
Лежер
1. Вернер Джебер 1.59
2. Борислав Ингилизов 1.60
3.Филип Лхамсурен 2.45
4. Влади Чобанов 3.04
Резултатите и класирането от FR-да останаха в Боби и се надявам, че скоро ще ги пусне тук...
П.П.
Списъци със съБитияните от различните групи ще пуснем при първа възможност!