DenNiksan написа:Две неща искам още да попитам:
1. Планинската застраховка влиза ли в таксата или сам трябва да си я взема.Ако трябва, от къде мога да я купя/направя?
2. В сайта пише,че записването ще продължи до 16.06., нали на място можем да се записваме? Или трябва преди това да се обадя някъде? Аз имах като план да пътувам от София и минути преди състезанието да се запиша.
EmZo написа:motomarzel написа:Краен срок за записване 11 юни 2011
Малко е кратичък този срок, при положение, че информацията се публикува чак сега...
Поправено е, благодаря за корекцията.![]()
ride_the_mountain написа:DenNiksan написа:Две неща искам още да попитам:
1. Планинската застраховка влиза ли в таксата или сам трябва да си я взема.Ако трябва, от къде мога да я купя/направя?
2. В сайта пише,че записването ще продължи до 16.06., нали на място можем да се записваме? Или трябва преди това да се обадя някъде? Аз имах като план да пътувам от София и минути преди състезанието да се запиша.
Привет
За Планинска застраховка:
http://pss.bg/insurance.html
Можете да се запишете на място.
Yavkata написа:Не. Не се поема от таксата. Сключи си застраховка предварително. Въпреки, че стандартната планинската застраховка НЕ ПОКРИВА инциденти по време на състезание. Единствено Спортна застраховка за състезатели покрива риска.
DenNiksan написа:Е ок от къде да я направя тази застаховка? + това, тя задължителна ли е за състезанието, на помня на Обиколката на Витоша да съм правил такава
spirov92 написа:Здравейте, и аз си търся транспорт от София. Съгласен съм да си поделим разходите за гориво.
EmZo написа:Мммдааа, имаме обявен бонус от кмета на Очиндол 50 лв. за първия спуснал се в селото и още толкова, за първия на Ушите.
taurus13 написа:Бе Васко, ти не я ли пийна тая бира на контролата?- определено това много щеше да те вдигне. Жалко, че така е станало, че определено залагах на теб за място в тройката при този терен.
Анелия, къде ги видяхте толкова асфалти там? - пътя от мината извежда само до поляната на Пършевица и мандрата ясно се вижда при липса на мъгла.
Ама тежко трасе ви измислиха врачани....но в крайна сметка, това е то планинско колоездене.
А какво е станало с Уоутер и Бойко, че на са успели да дойдат?
Анелия написа: Загубих се на асфалта към хижа Пършевица. И не само аз. При това не бяхме на скорост. Спряхме, гледахме, чудихме се, питахме разни хора. После видяхме нарисувани червени стрелки, но излязохме към финала на състезанието, разбрахме че сме на грешен път и се върнахме. После пробвахме един по един асфалтовите пътища. От единия (правилния всъщност) се връщаше група хора, които казаха, че и нагоре няма маркировка. С едно момче спуснахме към Боров камък и там имаше лента от маркировката, завързана на едно стълбче, но предполагам е от някакво друго събитие. Видяхме туристически табели за х. Пършевица и решихме да не се връщаме.
Pinky76 написа:... Ако сте карали не на максимално усилие - тоест не на максимален пулс бихте се справили със всичко добре - в смисъл през цялото време ще сте нащрек за маркировка,няма да имате големи кризи,ще сте те бодри и в контрол над колелото на спусканията ...
EmZo написа:
Много ми е чудно как има хора които са се изгубили там. Първо в описанието на трасето в сайта сме написали, че след мина Медна се кара по стар мъхест асфалт. После на брифинга преди старта също подсетихме за това и даже натъртихме. Също така, ако човек си прегледа подробно трака преди да тръгне, дали в bikemap или през mapsource става пределно ясно, че се кара по асфалта.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта