айдеее ... пооткрехнахме вратата ... може да заповядате

.
HepBeH_XaMcTep написа:Чакаме плаката!
boriss13 написа:Нещо не виждам горски снимки...![]()
HepBeH_XaMcTep написа:Хм...по-яйляшко от Марково ми звучи твърде айляк!
sivval написа:с.Мътеница е малко релаксиращо селце,има само един смесен магазин и той едвали ще задоволи капризите на посетителите.За това се запасете и от друго място!
Всеки отбор е длъжен да окаже помощ на състезател (отбор) в беда.
Използването на видео и фотозаснимащи устройства от състезателите по време на състезанието е забранено.
po_taka написа:Използването на видео и фотозаснимащи устройства от състезателите по време на състезанието е забранено.......аз и да искам няма с какво да снимам, но ми е интересно защо е забранено това
boriss13 написа:Треперят пръстите....Мите, кажи час, в който ще отворите формата, че да не кибича от 0000 часа на 22-и пред компа...моля
did написа:Б* ли му м**та?
Едно е сигурно - соло участници и отбори по двойки няма да има върнати в началото на регистрацията. Щафетите почнаха напоследък да прекаляват с количеството и може някой да изгори.
L-E-G-O написа:Въпрос: трябва ли задната постоянно светеща червена светлина да е монтирана на велосипеда или ще ми признаете тази на каската
po_taka написа:20 оставащи места
регистрирах се, призна ме,
пратих банковия превод
все още остават 20 места
po_taka написа:Използването на видео и фотозаснимащи устройства от състезателите по време на състезанието е забранено.
аз и да искам няма с какво да снимам, но ми е интересно защо е забранено това
Alpina написа:Хамстер, ти идея си нямаш какво е айляк! Ама никаква!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта