bulgar4e написа:Може и да ми се повтаря въпроса, но да си питам.Някой може ли да каже какви са промените в маршрута и дали може да се изтеглят от някъде?
nikant написа:bulgar4e написа:Може и да ми се повтаря въпроса, но да си питам.Някой може ли да каже какви са промените в маршрута и дали може да се изтеглят от някъде?
В статиите са се постарали и са описали всичко много добре:
http://www.mtb-bg.com/index.php/trails/ ... s-obikolka
http://www.mtb-bg.com/index.php/events/ ... ha100-info
RastaWarrioR написа:Тогава що не го минеш и да пуснеш един трак, та като се загуби някой да знае кой да кълне.
Едната част е ясна но това което се случва около Ярема е малко мътно.
П.п. Като пускаш линкове, вземи да ги прочетеш първо. Г-н Ботушаров е описал обиколката на Витоша а не състезателното трасе, карта има но е доста... неясна.
bulgar4e написа:Може и да ми се повтаря въпроса, но да си питам.Някой може ли да каже какви са промените в маршрута и дали може да се изтеглят от някъде?
RastaWarrioR написа:Обръщам се към колегите които знаят подробности около Яремските промени, нека да ги споделят защото така и не намирам много.
plameniliev написа:Съгласен с предното мнение, според мен трябва да са повече от 700 и трябва да са разделени на две групи (включително и на старта):
Група 1 - Надъхани хоби
Група 2 - Хоби
Като примерно група 2 да тръгва 5-10 минути по-късно (или просто да са по-назад), за да не става калабалък на старта
GOA написа:plameniliev написа:Съгласен с предното мнение, според мен трябва да са повече от 700 и трябва да са разделени на две групи (включително и на старта):
Група 1 - Надъхани хоби
Група 2 - Хоби
Като примерно група 2 да тръгва 5-10 минути по-късно (или просто да са по-назад), за да не става калабалък на старта
Тези две групи трябва да стартират на която и да е друга дата. Така останалите 35-40 състезателя ще могат наистина да се състезават.
Защо не си правите паради и по време на други състезания?
MartinBG написа:Не съм съгласен. Състезателите "дърпат" достатъчно още преди Тихия кът, много преди пътя да се стесни и да направи изпреварването трудно или невъзможно.
zImage написа:Е, то затова са и последните няколко коментара: дали просто да не се сложат няколко транспаранта "<4 часа, моля минете пред линията", "над 6 часа, моля минете зад линията" — няма да е 100.00% перфектно, но според мен ще е огромна стъпка напред за всички участници. Защото сигурен съм, че и на хората които неволно затапват пътечката не им съвсем приятно някой да им диша във врата и да се опитва да ги изпревари...
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 14 госта