да почерпи

outfaced написа:ми той най фотогеничен се оказаdid написа:Хехе, Бойко ни е рекламното лице
![]()
да почерпи![]()
papi007 написа:Мараба народе!
Искам да попитам дали 14 годишната девойка (сестра ми) ще може да участва? И ако да - освен предполагам декларация за съгласие на родителите за участие, друго ще трябва ли?
Иначе живи и здрави - идем! Само да не вали, че един водоустойчив фар нямам![]()
Best wishes,papi007
мляко с ориз написа:Привет![]()
имам въпрос-разбрах че застраховката която трябва да имаме трябва да е планинска?
предната година като взех участие си бях направил индивидуална застраховка " Злополука" за спортисти във Allianz и не беше планинска
сега в момента имам групува застраховка от колоездачен клуб Сините Камъни застраховани в ЗД "Армеец"
та питането ми е застраховката от клубът става ли или задължително трябва да е планинскакаквото трябва да направя на време че да не се чуда в последният момент, поздрави на всички завладяни от тозо маратон
Лаврентий Берия написа:Господа , моля Ви - трасето ,ако обичате. Това не е ориентиране ,нали? Събирам отбор, а - те викат -да видим трасето пък после ще решим. Моля Ви - трасето.![]()
abs написа:Каквото повикало, такова се обадило
мляко с ориз написа:Да попитам около тази хижа има ли магазин или нещо подобно от където може да си пазаруваме разни провизии за хапване през светлите часове от деняили да се запасяваме със храна още от далеч да имаме за 2 дена поне
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта