diddy написа:Аз от това, което видях на клиповете и снимките, не е чаааак толкова стръмно, вярно има скокове и дървета, в които има опастност да се блъснеш, но пък ако човек иска да участва и няма фулфейс, а вие задължително да го изисквате ще е много жалко ....
fantom написа:diddy написа:Аз от това, което видях на клиповете и снимките, не е чаааак толкова стръмно, вярно има скокове и дървета, в които има опастност да се блъснеш, но пък ако човек иска да участва и няма фулфейс, а вие задължително да го изисквате ще е много жалко ....
Без fullface да не се допускат хора ще е най-добре според менИмало е големи инциденти
А и протектори и ризници задължителни ли са или това вече ние си го решаваме?Защото нямам ризница
Jabsco написа:Застраховки на място за сега не можем да осгигурим, ако успее да се уреди ще бъде съобщено. Но така или иначе е най-добре да имате целогодишна, защото вече няма състезание, което да не иска застраховка.
did написа:Jabsco написа:Застраховки на място за сега не можем да осгигурим, ако успее да се уреди ще бъде съобщено. Но така или иначе е най-добре да имате целогодишна, защото вече няма състезание, което да не иска застраховка.
Драги организатори, вие сами не четете, каквото пишете!
Вие искате застраховка "Злополука", което е напълно различно нещо от планинската застраховка.
Съветвам ви да разчистите тази тема от 80% от мненията, които са просто тъпи въпроси с тъпи отговори, да си напишете един кадърен правилник, да го публикувате и да рестартирате инициативата. Преди това ясно да кажете, кой от отговарящите в темата е организатор и кой - не.
Иначе ще се вкарате в страшен филм, в който юридически сами противоречите на себе си.
Това е просто приятелски съвет, щото виждам, че ще стане страшно.
the7one написа:Жалко, че още не съм си оправил колелото. Носете по-добре фулфейс, че преди как се ударих в едно дърво и после имах комоцио.
did написа:Jabsco написа:Застраховки на място за сега не можем да осгигурим, ако успее да се уреди ще бъде съобщено. Но така или иначе е най-добре да имате целогодишна, защото вече няма състезание, което да не иска застраховка.
Драги организатори, вие сами не четете, каквото пишете!
Вие искате застраховка "Злополука", което е напълно различно нещо от планинската застраховка.
Съветвам ви да разчистите тази тема от 80% от мненията, които са просто тъпи въпроси с тъпи отговори, да си напишете един кадърен правилник, да го публикувате и да рестартирате инициативата. Преди това ясно да кажете, кой от отговарящите в темата е организатор и кой - не.
Иначе ще се вкарате в страшен филм, в който юридически сами противоречите на себе си.
Това е просто приятелски съвет, щото виждам, че ще стане страшно.
...просто тъпи въпроси с тъпи отговори...
... кой от отговарящите в темата е организатор и кой - не.
ZDeight написа:Хардтейл категория ще има,нали?А възрастови групи в нея?Аз съм на 13 , от най-малките съм и съм с твърда рамка.Питам дали ще има , защото не видях никъде да пише
Da4k0 написа:Гледам има скоци а добри попивки има ли защото ако е на равно ще е доста некадърна работа
Stiviracing написа:A ще има ли наградии ???А и тази застаховка в общината ли се прави .. ???
Prey написа:Стълбичка, награди, медали, шампанско, ще има от всичко, както си му е реда.
Застраховка може да се сключи при всяка застрахователна компания, а ако не ме лъже паметта, може да се направи и в училище.
nikobelic написа:А за каските понеже нямам възложност да си купя fullfaceще може ли да е от кросов мотор тя пак е fullface но не е за велосипед?
Stiwi написа:Stiviracing написа:A ще има ли наградии ???А и тази застаховка в общината ли се прави .. ???
Prey написа:Стълбичка, награди, медали, шампанско, ще има от всичко, както си му е реда.
Застраховка може да се сключи при всяка застрахователна компания, а ако не ме лъже паметта, може да се направи и в училище.
Stiwi написа:Stiviracing написа:A ще има ли наградии ???А и тази застаховка в общината ли се прави .. ???
Stiviracing написа:Stiwi написа:Stiviracing написа:A ще има ли наградии ???А и тази застаховка в общината ли се прави .. ???
Абе Стиви,ще ги трепеш ли тези ??? Искам 1-во място от тебе да знаешш ...!![]()
BurNiNg_IcE написа:Stiviracing написа:Stiwi написа:Stiviracing написа:A ще има ли наградии ???А и тази застаховка в общината ли се прави .. ???
Абе Стиви,ще ги трепеш ли тези ??? Искам 1-во място от тебе да знаешш ...!![]()
Няма да му се дам лесно...ма като го знам каква болница е....
Prey написа:Скоро ще има повече информация за състезанието, снимки, може би и видео от трасето!
Дължината на трасето ще е около 800м .
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта