Състезние по MiniDH в Западен парк, София

Форум за обявяване, организиране и обсъждане на състезателни прояви. За да е състезателна една проява, тя трябва да включва съревнованието като предварително и официално обявен елемент.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 700 / 10
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Re: Състезние по MiniDH в Западен парк, София

Мнениеот diddy » Чет Фев 10, 2011 8:25 pm

Аз от това, което видях на клиповете и снимките, не е чаааак толкова стръмно, вярно има скокове и дървета, в които има опастност да се блъснеш, но пък ако човек иска да участва и няма фулфейс, а вие задължително да го изисквате ще е много жалко .... :eek3:
Life's a climb but the view is great!!!
Аватар
diddy

Рейтинг: 1333

Мнениеот fantom » Чет Фев 10, 2011 8:29 pm

diddy написа:Аз от това, което видях на клиповете и снимките, не е чаааак толкова стръмно, вярно има скокове и дървета, в които има опастност да се блъснеш, но пък ако човек иска да участва и няма фулфейс, а вие задължително да го изисквате ще е много жалко .... :eek3:

Без fullface да не се допускат хора ще е най-добре според мен :agree: Имало е големи инциденти
А и протектори и ризници задължителни ли са или това вече ние си го решаваме?Защото нямам ризница :V:
spruld0g:п.п а предния шок с ква пружина е ?
Аватар
fantom

Рейтинг: 914

Мнениеот Ozzie » Чет Фев 10, 2011 9:05 pm

:clap: :clap: :clap:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот KalinV » Чет Фев 10, 2011 9:14 pm

fantom написа:
diddy написа:Аз от това, което видях на клиповете и снимките, не е чаааак толкова стръмно, вярно има скокове и дървета, в които има опастност да се блъснеш, но пък ако човек иска да участва и няма фулфейс, а вие задължително да го изисквате ще е много жалко .... :eek3:

Без fullface да не се допускат хора ще е най-добре според мен :agree: Имало е големи инциденти
А и протектори и ризници задължителни ли са или това вече ние си го решаваме?Защото нямам ризница :V:

И как после да не ти бият минуси ве !?

Относно състезанието, поздрави за идеята и осъществяването и със сигурност ще го посетя! Единственият ми въпрос е ще има ли човек, който да прави въпросните застраховки на място? :beer:
Калин Величков
"OLd.mont Bulgaria"
[email protected]
Аватар
KalinV

Рейтинг: 1222

Мнениеот Jabsco » Чет Фев 10, 2011 9:36 pm

Застраховки на място за сега не можем да осгигурим, ако успее да се уреди ще бъде съобщено. Но така или иначе е най-добре да имате целогодишна, защото вече няма състезание, което да не иска застраховка.
Аватар
Jabsco

Рейтинг: 1925

Мнениеот did » Чет Фев 10, 2011 9:44 pm

Jabsco написа:Застраховки на място за сега не можем да осгигурим, ако успее да се уреди ще бъде съобщено. Но така или иначе е най-добре да имате целогодишна, защото вече няма състезание, което да не иска застраховка.

Драги организатори, вие сами не четете, каквото пишете!

Вие искате застраховка "Злополука", което е напълно различно нещо от планинската застраховка.

Съветвам ви да разчистите тази тема от 80% от мненията, които са просто тъпи въпроси с тъпи отговори, да си напишете един кадърен правилник, да го публикувате и да рестартирате инициативата. Преди това ясно да кажете, кой от отговарящите в темата е организатор и кой - не.

Иначе ще се вкарате в страшен филм, в който юридически сами противоречите на себе си.

Това е просто приятелски съвет, щото виждам, че ще стане страшно.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот Jabsco » Чет Фев 10, 2011 9:51 pm

did написа:
Jabsco написа:Застраховки на място за сега не можем да осгигурим, ако успее да се уреди ще бъде съобщено. Но така или иначе е най-добре да имате целогодишна, защото вече няма състезание, което да не иска застраховка.

Вие искате застраховка "Злополука", което е напълно различно нещо от планинската застраховка.

Съветвам ви да разчистите тази тема от 80% от мненията, които са просто тъпи въпроси с тъпи отговори, да си напишете един кадърен правилник, да го публикувате и да рестартирате инициативата. Преди това ясно да кажете, кой от отговарящите в темата е организатор и кой - не.

Иначе ще се вкарате в страшен филм, в който юридически сами противоречите на себе си.

На състезанията се иска именно застрахова "Злопулука", не планинска.
От отговарящите само аз и Prey участваме в организацията и съм напълно съгласен че много глупости се изписаха.
Аватар
Jabsco

Рейтинг: 1925

Мнениеот the7one » Чет Фев 10, 2011 10:26 pm

Жалко, че още не съм си оправил колелото. Носете по-добре фулфейс, че преди как се ударих в едно дърво и после имах комоцио.
the7one

Рейтинг: 965

Мнениеот diddy » Чет Фев 10, 2011 10:39 pm

the7one написа:Жалко, че още не съм си оправил колелото. Носете по-добре фулфейс, че преди как се ударих в едно дърво и после имах комоцио.

За комоцио не ти е нужно дърво повярвай ми знам го от личен опит :D
Life's a climb but the view is great!!!
Аватар
diddy

Рейтинг: 1333

Мнениеот hitar_potter » Чет Фев 10, 2011 11:56 pm

А и фулфейсът не помага срещу комоцио :)
Изображение
Аватар
hitar_potter

Мнениеот Prey » Пет Фев 11, 2011 1:17 am

did написа:

Благодаря за съветите did. Като новобранци ще се опитаме да извлячем най-полезното от тях!
Да станаха и леки недоразумения, за които се извинявам лично.
Не мисля, че ще рестартираме каквото и да било, нито, че има нужда да назначаваме отговорник в темата.
До момента сме дали основното като информация и задължения на участниците.

А, за да няма
...просто тъпи въпроси с тъпи отговори...

отговора на този
... кой от отговарящите в темата е организатор и кой - не.

е на 1ва страница малко след пост на Outfaced (:
:stupid:
Аватар
Prey

Рейтинг: 1812

Мнениеот EccentricMOTION » Пет Фев 11, 2011 10:23 am

ZDeight написа:Хардтейл категория ще има,нали?А възрастови групи в нея?Аз съм на 13 , от най-малките съм и съм с твърда рамка.Питам дали ще има , защото не видях никъде да пише :)

Организатор: "Затова няма смисъл от отделна категория. Който е добър ще може да е еднакво бърз и с меко и с твърдо колело."
Четете бре хора...

За каските - дори и с ФФейс пак бях с комоцио. Основното предимство на каската с подбрадник е запазването на челюстта цяла при падане по лице.
Аватар
EccentricMOTION

Рейтинг: 1220

Мнениеот Da4k0 » Пет Фев 11, 2011 7:40 pm

Гледам има скоци а добри попивки има ли защото ако е на равно ще е доста некадърна работа
SHOCKBLAZE
Аватар
Da4k0

Рейтинг: 1195

Мнениеот fantom » Пет Фев 11, 2011 7:46 pm

Da4k0 написа:Гледам има скоци а добри попивки има ли защото ако е на равно ще е доста некадърна работа

Има всичко
spruld0g:п.п а предния шок с ква пружина е ?
Аватар
fantom

Рейтинг: 914

Мнениеот Stiviracing » Съб Фев 12, 2011 4:33 pm

A ще има ли наградии ??? :confused: А и тази застаховка в общината ли се прави .. ??? :confused:
HARDTAIL---RACING
Xl3B@Rk@T@ - Sn@ip3rIsT
Аватар
Stiviracing

Рейтинг: 1190

Мнениеот Stiwi » Съб Фев 12, 2011 6:23 pm

Stiviracing написа:A ще има ли наградии ??? :confused: А и тази застаховка в общината ли се прави .. ??? :confused:

Prey написа:Стълбичка, награди, медали, шампанско, ще има от всичко, както си му е реда.
Застраховка може да се сключи при всяка застрахователна компания, а ако не ме лъже паметта, може да се направи и в училище.
:agree:
Аватар
Stiwi

Рейтинг: 1328

Мнениеот DonDanito » Съб Фев 12, 2011 7:52 pm

Ей, малки мишоци, четете преди да зададете въпрос! Успех на организаторите! :beer:
Дани, тел. 0878 808 991 :)
Аватар
DonDanito

Рейтинг: 1518

Мнениеот nikobelic » Съб Фев 12, 2011 9:31 pm

А за каските понеже нямам възложност да си купя fullface :D ще може ли да е от кросов мотор тя пак е fullface но не е за велосипед?
Аватар
nikobelic

Рейтинг: 1198

Мнениеот martiman96 » Съб Фев 12, 2011 10:40 pm

nikobelic написа:А за каските понеже нямам възложност да си купя fullface :D ще може ли да е от кросов мотор тя пак е fullface но не е за велосипед?

Няма значение, каква ти е каската, незнам колко пъти вече го казаха, важното е да имаш нещо на глава(каска), било то Full Face(за кросов мотор, колело или каквото си избереш) или челадинка(май така се казваше).
Та по темата: Ограничен ли е броят състезатели, защото аз не съм сигурен, дали ще мога да дойда и сигурно ще се запиша на място, да няма изненади. :beer:
If you want to fuck the sky teach your dick to fly!!!
Аватар
martiman96

Рейтинг: 1115

Мнениеот Stiviracing » Нед Фев 13, 2011 9:51 am

Stiwi написа:
Stiviracing написа:A ще има ли наградии ??? :confused: А и тази застаховка в общината ли се прави .. ??? :confused:

Prey написа:Стълбичка, награди, медали, шампанско, ще има от всичко, както си му е реда.
Застраховка може да се сключи при всяка застрахователна компания, а ако не ме лъже паметта, може да се направи и в училище.

Благодаря .... :agree: Явно трябва да отида да си направя,за да има "победител" в СЪСТЕЗАНИЕто :D :beer:
HARDTAIL---RACING
Xl3B@Rk@T@ - Sn@ip3rIsT
Аватар
Stiviracing

Мнениеот Stiviracing » Нед Фев 13, 2011 9:53 am

Stiwi написа:

Абе Стиви,ще ги трепеш ли тези ??? Искам 1-во място от тебе да знаешш ...! :D :beer:
HARDTAIL---RACING
Xl3B@Rk@T@ - Sn@ip3rIsT
Аватар
Stiviracing

Мнениеот BurNiNg_IcE » Нед Фев 13, 2011 10:06 am

Stiviracing написа:
Stiwi написа:

Абе Стиви,ще ги трепеш ли тези ??? Искам 1-во място от тебе да знаешш ...! :D :beer:

Няма да му се дам лесно...ма като го знам каква болница е.... :popcorn:
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС!
Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора!
Линк към по-големите внесени части до момента.
Аватар
BurNiNg_IcE

Мнениеот royalracing » Нед Фев 13, 2011 10:14 am

Ше видите вие къв скок ви е приготвил Стиви :evil: Успех на всички :popcorn:
I am SPECIALIZED
Аватар
royalracing

Рейтинг: 1180

Мнениеот Endur0 » Нед Фев 13, 2011 10:28 am

Може ли да попитам колко деца има в Възрастовата група А 13-14
Endur0

Рейтинг: 1116

Мнениеот Stiviracing » Нед Фев 13, 2011 1:42 pm

BurNiNg_IcE написа:
Stiviracing написа:
Stiwi написа:

Няма да му се дам лесно...ма като го знам каква болница е.... :popcorn:

Абе burnening_ice или къв то си ...... Стиви ще е с 1 минута пред теб ... :D
то ще си проличи кой може да кара ... ! :beer:
HARDTAIL---RACING
Xl3B@Rk@T@ - Sn@ip3rIsT
Аватар
Stiviracing

Мнениеот donduche » Пон Фев 14, 2011 11:28 am

Prey написа:Скоро ще има повече информация за състезанието, снимки, може би и видео от трасето!
Дължината на трасето ще е около 800м .

Здравейте приятели на DH. Относно видео на трасето. Аз и 2-ма приятели сме го заснели на HD качество с GoPro камерка. Ето линк да го гледат тези, които ще участват. Приятно гледане. Скоростта не е бърза за да се види точно трасето. Има и 1-2 нови скока. Коментирайте за повече информация... http://vbox7.com/play:c5ddfe9a
Аватар
donduche

Рейтинг: 1163

Мнениеот did » Пон Фев 14, 2011 11:32 am

При такова XC-спускане разликите във времената ще са от порядъка на няколко стотни.

Дано сте наясно, как се мери време с такава точност.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот donduche » Пон Фев 14, 2011 11:38 am

Здравейте приятели, ето ви и видео на трасето. Да го разучават тези, които не го познават. Много е приятно става и за тренировка преди по-големи състезания. Благодарение на това събитие можем да го популяризираме още повече, и на него да се потрудят и други хора, като изграждат още скокове виражи и т.н. Хайде приятно гледане. PS: Скоростта не е бърза за да се разгледа добре трасето и елементите му. Успех на младоците в състезанието. http://vbox7.com/play:c5ddfe9a
Аватар
donduche

Рейтинг: 1163

Мнениеот Prey » Пон Фев 14, 2011 1:19 pm

Ето един клип и от мен http://www.vbox7.com/play:9b8e3477
Западен парк 2009 :D

Edit: http://prey.pinkbike.com/album/Sofia-Zapaden-Park/ Ето и една галерия със снимки.
:stupid:
Аватар
Prey

Рейтинг: 1812

Мнениеот kikon » Пон Фев 14, 2011 2:05 pm

Много дръвчета в тоз Западен парк :D Ще бъде интересно :)
Flow like water down the hill.

http://keekie.me/
Аватар
kikon

ПредишнаСледваща

Назад към Състезания