king of bike написа:еХхх как ми се ходи, но съм на 13![]()
![]()
.
ХиНкоВв ;] написа:Застраховки може ли да се правят на място... и ако не кажете как трябва да се казва застраховката...
Можели да направите повечко снимки, че този Шор ме кефи тотално и се двуомя дали да дойда в Кортен или на Сливен... Шора ще е много весел
Admin написа:[
crossenduro2 написа:Е да, ама ако е като мен примерно от Добрич и няма възможност да дойде и на двете, трябва да избира.
Admin написа:crossenduro2 написа:Е да, ама ако е като мен примерно от Добрич и няма възможност да дойде и на двете, трябва да избира.
Е да, ама точно заради многото път, който ще биеш, не е ли по-разумно да намериш някъде нощувка за 10-15 лв. (или дори на палатка) и да участваш и в двете? С едно пътуване - два старта.
CrZ написа:caspar написа:Трябва да пуснете ОГРОМЕН награден фонд за да дойде някой да бута!
Това е събитие което трябва да се подкрепи с цел популяризиране на спорта. Няма никакво значение какъв е наградния фонд или дали се бута. Хората са поели някаква иницатива и ако се подкрепи с участие от добри карачи, се популяризира спорта ни. Пряко ползата за теб от това, че ще вземеш някаква дребна награда е никаква почти, но косвения ефект после от това, че все повече и повече хора се зарибяват по планинското колоездене е важен. Аз лично стига да имам колело дотогава бих отишъл.
GR написа:CrZ написа:caspar написа:Трябва да пуснете ОГРОМЕН награден фонд за да дойде някой да бута!
Това е събитие което трябва да се подкрепи с цел популяризиране на спорта. Няма никакво значение какъв е наградния фонд или дали се бута. Хората са поели някаква иницатива и ако се подкрепи с участие от добри карачи, се популяризира спорта ни. Пряко ползата за теб от това, че ще вземеш някаква дребна награда е никаква почти, но косвения ефект после от това, че все повече и повече хора се зарибяват по планинското колоездене е важен. Аз лично стига да имам колело дотогава бих отишъл.
мързела не води до нищо хубаво...
DTD написа:Има ли готова форма за декларацията?
nisanz написа:От толкова коментари, никой май не разбра, че идеята е една - отиваме, караме за кеф(не да се влачим естествено), казваме си някоя друга приказка и се забавляваме ! Обичам скоците и ще се радвам, ако има и добри фотографи, които да документират мероприятието, ще бъде красиво
maverick4o написа:Добър вечер.Имам въпрос,на 17 съм и искам да попитам дали с декларация от родител мога да участвам?![]()
![]()
Благодаря предварително
crossenduro2 написа:maverick4o написа:Добър вечер.Имам въпрос,на 17 съм и искам да попитам дали с декларация от родител мога да участвам?![]()
![]()
Благодаря предварително
Е ти сляп ли си, че е 15+. Аз съм на 14 и ми казаха, че с родител и декларация, проблем няма да имам. Дано да не стане някакъв гаф да бия 300 км и да не ме пуснат!
WhiteBeasT написа:crossenduro2 написа:maverick4o написа:Добър вечер.Имам въпрос,на 17 съм и искам да попитам дали с декларация от родител мога да участвам?![]()
![]()
Благодаря предварително
Е ти сляп ли си, че е 15+. Аз съм на 14 и ми казаха, че с родител и декларация, проблем няма да имам. Дано да не стане някакъв гаф да бия 300 км и да не ме пуснат!
Мисля, че maverick4o има предвид само декларация подписана от родител, тоест да не е нотариално заверена.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта