Fujitzo написа:Аз мин седмица направих импровизирана половин обиколка на Витоша - 50км общо (+ карането в София) . Обаче много гадно се загубих/замотах над село Кладница ....Споделям преживяванията си, защото много гадно се залутах на връщане от с. Кладница. Дано Обиколката да не преминава по пътеки, които се губят в трева и на кръстопътите да има табели..
Fujitzo написа:...Въпросната пътека която трябваше да хвана мисля че е част от обиколката просто аз я търсех откъм Кладница, където тя се губи...
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Daniel Panev написа:Абе някой има ли GPS track на трасето? По незнайни причини нито MapSource, нито BaseCamp пожелават да отворят трака от сайта на Обиколката на моя компютър...
emilaleksov написа:...информация за провеждането на Обиколката на Витоша...
GRUEL написа:Според това, което ми казаха в магазина:
...
argon написа:http://vitosha100km.bg/
Поздравления за сателитната карта ! Това е наистина полезно за всички, а най вече за тези, които не са участвали или не си спомнят добре трасето.
deadahmed написа:Някой ще обясни ли на нас, простите, какво осигуряват тези 10лв такса? Само участие, или и застраховка? Защото някои от моите приятели имат вече застраховки (аз лично целогодишна, пак 30-на лв), които важат и за спортни прояви като Обиколката, и нямат намерение да плащат нещо по два пъти
EH4EB написа:Някой може ли да пусне читав GPS трак на обиколката, че нито този от сайта им нито този който колегата е постнал мога да го вкарам в Гармина...
Daniel Panev написа:EH4EB написа:Някой може ли да пусне читав GPS трак на обиколката, че нито този от сайта им нито този който колегата е постнал мога да го вкарам в Гармина...
leezard написа:Здравейте имам въпрос, може ли да се качи трак на Garmin Mobile XT - Nokia 5800. Защото пробвам но не става?
krasig написа:deadahmed написа:Някой ще обясни ли на нас, простите, какво осигуряват тези 10лв такса? Само участие, или и застраховка? Защото някои от моите приятели имат вече застраховки (аз лично целогодишна, пак 30-на лв), които важат и за спортни прояви като Обиколката, и нямат намерение да плащат нещо по два пъти
.
Raffy написа:argon написа:http://vitosha100km.bg/А и ми е интересно финала в каква посока е... от къде се минава и т.н.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта