eMcKu написа:Тая овчарка миналата събота беше вързана. Надявам се и сега да е така...
Antediluvian написа:П.П. - Искам да ви кажа и още нещо. Сигурно почти всеки от вас се е занимавал и с други спортове. Аз лично идвам от автомобилните среди. Там я няма тази толерантност, която вие притежавате. Всички вие, или поне .- повечето от вас, които се занимавате с този спорт, имате качества, които много други спортисти нямат. А тези, които аз познавам не само, че го нямат - Егоцентризмът, желанието за победа е довело съревнованието там до друго ниво, където понякога се случват грозни картинки. Сигурен съм, че с покачването на конкуренцията и тук ще се променят някои особености на състезанията, но също така заставам зад думите си относно хората, които срещнах днес.
Боян Бановски написа:Благодарности на Райко! Както писа Иван, който го познава не би се очудил. Едва го изгоних да продължи да кара, а не да ми оправя колелото.
ivan_radev1 написа:Antediluvian написа:П.П. - Искам да ви кажа и още нещо. Сигурно почти всеки от вас се е занимавал и с други спортове. Аз лично идвам от автомобилните среди. Там я няма тази толерантност, която вие притежавате. Всички вие, или поне .- повечето от вас, които се занимавате с този спорт, имате качества, които много други спортисти нямат. А тези, които аз познавам не само, че го нямат - Егоцентризмът, желанието за победа е довело съревнованието там до друго ниво, където понякога се случват грозни картинки. Сигурен съм, че с покачването на конкуренцията и тук ще се променят някои особености на състезанията, но също така заставам зад думите си относно хората, които срещнах днес.
Мисля, че си много прав. Днес например, съотборникът ми Боян Бановски получи сериозен технически проблем. Спряхме да се опитваме да го отстраним и в този момент ни застигна другият отбор, с който си оспорвахме второто място. Райко Стефанов, който беше част от конкурентния отбор, веднага скочи от колелото, извади инструменти и се завтече да помага с риск да бъдат изпреварени от следващите отбори. Разбира се, всеки, който позава Райко, знае, че друго не би могло и да се очаква от него, но тази случка напълно потвърждава тезата ти.
Денят бе прекрасен за планинско колоездене. Поздрави за всички участници и за организаторите![]()
П.П. Честно казано, и на мен ми липсват тениските, които предните години раздаваха на софийските велоралита. Знам, че финансирането винаги е проблем, но пък тези тениски са важни, особено за начинаещите в спорта, които после цяла година ги носят с гордост.
codename47 написа:хубаво трасе ама на финала когато питах Драго Кузов ще има ли фанелки и той се изсмя, а на въпроста дали ще има въобще нещо за спомен смутолеви нещо...... и за какво дадох тея 15лв такса???? No more...
k0cTaHeB написа:Да си оправят глупостите от probike. Първо си стартирах, второ си финиширах.
eMcKu написа:Аз съм доволен от състезанието. Въпреки, че миналата година си казвах, че повече няма да се пробвам на такова тежко трасе, тази година се изкефих на 99 %. Единият процент идва от това, че спуках три гуми и загубих шансовете си за второ място. Радвам се, че не се надцених и разпределих силите си до последният метър, за разлика от друг път. Наистина темпото на Уоутър е жестоко и ако бях се опитал да карам с него, нещата нямаше да свършат добре.
Малко по - късно, ще кача клипче от спускането по платато, преди да почна да пукам гуми. Надали ви се гледа смяната им в рамките на 500 метра и всички премеждия покрай тях
SPA написа:k0cTaHeB написа:Да си оправят глупостите от probike. Първо си стартирах, второ си финиширах.
28 Стоян Костанев 04:50:01 06:53:26 02:03:25
73 Стоян Костанев DNS
Ми така е като се записваш по два пъти
stendec написа:eMcKu написа:Аз съм доволен от състезанието. Въпреки, че миналата година си казвах, че повече няма да се пробвам на такова тежко трасе, тази година се изкефих на 99 %. Единият процент идва от това, че спуках три гуми и загубих шансовете си за второ място. Радвам се, че не се надцених и разпределих силите си до последният метър, за разлика от друг път. Наистина темпото на Уоутър е жестоко и ако бях се опитал да карам с него, нещата нямаше да свършат добре.
Малко по - късно, ще кача клипче от спускането по платато, преди да почна да пукам гуми. Надали ви се гледа смяната им в рамките на 500 метра и всички премеждия покрай тях
наистина най- искрени и сърдечни поздравления. Уолтър е много готин и весел човек, както и много добър състезател и каквото и да си говориме направи доста за популяризирането на този спорт и вдигна нивото и на другите състезатели, но когато прочетох че до кумата си бил на 10тина мин ми се стопли сърцето! почваме и българите да сме на ниво. жалко за гумите ... прищипа ли ги или просто адски лош късмет
k0cTaHeB написа:SPA написа:k0cTaHeB написа:Да си оправят глупостите от probike. Първо си стартирах, второ си финиширах.
28 Стоян Костанев 04:50:01 06:53:26 02:03:25
73 Стоян Костанев DNS
Ми така е като се записваш по два пъти
Записах се точно веднъж. Защо ме има 2 пъти, само те си не/знаят.
outfaced написа:Това което хитч не ми хареса е, че на стълбичката победителите бяха принудително обличани с джърсита на спонсори на проявата. Не знам самите състезатели как не протестираха, но това е против всякакви неписани правила. Хората си имат отбори имат си техни джърсита с дай боже техни спонсори по тях, които дават пари именно за да се виждат на такива места. А и да не са спонсорите, популяризирането на клуба/отбора не е малко. Да ги навлечеш с чуждо джърси е меко казано нахално.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта